Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Chanel και Nouvelle Vague στη νέα καμπάνια με την πάντα «ανήσυχη» Kρίστεν Στιούαρτ

Chanel και Nouvelle Vague στη νέα καμπάν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα υπαρξιακό, ασπρόμαυρο φιλμάκι σε μια εποχή «που όλα είναι υπό διαπραγμάτευση» κατά την ηθοποιό

Λίγες μέρες μετά την επίδειξη στο Παρίσι όπου έσμιξε η μόδα με τις ιστορικές επιρροές του ασπρόμαυρου γαλλικού σινεμά, αποκαλύφθηκε η νέα διαφημιστική καμπάνια Chanel «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 – Ready to Wear» με πρωταγωνίστρια την αντισυμβατική ambassador Κρίστεν Στιούαρτ. To σκηνοθετημένο από τους Inez & Vinoodh υψηλής αισθητικής βίντεο αποτελεί μια ωδή στη Νουβέλ Βαγκ. Πλάνα σε άσπρο- μαύρο βέβαια.  Η έναρξη έχει φόντο το θρυλικό κινηματογράφο Le Champo μετά την προβολή της ταινίας του Αλέν Ρενέ, «Πέρυσι στο Μάριενμπαντ». Το φιλμάκι συνεχίζει με στιγμιαίες αναδρομές ενώ η Στιούαρτ παρατηρεί τον εαυτό της ως ηθοποιό, καλλιτέχνη και όχημα αλλαγής.

 

«Δεν είναι πλέον σημαντικό να γνωρίζεις ποιος είσαι ή ακόμα και τι θες. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να βάζουμε φωτιά στον καλύτερο χθεσινό εαυτό μας, κάθε μέρα, ώστε να ξεκινάμε ξανά από την αρχή» αναφέρει η αμερικανίδα ηθοποιός με αφορμή τα γυρίσματα.  «Δεν υπάρχει μια σταθερά στο να γνωρίζεις ποιος είσαι. Οι μυθολογίες που μάς καθορίζουν, που μάς ενώνουν, είναι δικές μας για να τις δημιουργήσουμε. Τα πάντα υπόκεινται προς διαπραγμάτευση»προσθέτει.

Η δημιουργική διευθύντρια της Chanel, Βιρζινί Βιάρντ, συνέκρινε το «άστρο» της Στιούαρτ με εκείνο της Γκαμπριέλ Μπονέρ «Κοκό» Σανέλ, γράφοντας στον κατάλογο παρουσίασης της κολεξιόν πως «από όλους τους ανθρώπους γύρω μου, (η Στιούαρτ) είναι πιο κοντά στην Γκαμπριέλ Σανέλ- τουλάχιστον στην ιδέα μου γι’ αυτήν. Καταλαβαίνει τη Chanel, τα ρούχα της». Θυμίζουμε ότι η Στιούαρτ έχει υπάρξει μούσα και πρέσβειρα του Οίκου Chanel από το 2013, ενώ συνεργάστηκε και με τον αξέχαστο Καρλ Λάγκερφελντ, του οποίο η κληρονομιά αποτελεί κεντρικό θέμα του επερχόμενου Met Gala για το 2023.

Μετά την ενσάρκωση της πριγκίπισσας Νταιάνα, η 32χρονη καλιφορνέζα star ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την κινηματογραφική μεταφορά των απομνημονευμάτων της Lidia Yuknavitch, με τίτλο «The Chronology of Water». Είναι αρραβωνιασμένη με τη σεναριογράφο Ντίλαν Μέγιερ.

 

 

 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View