Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την Παρασκευή και έρχεται στην Ελλάδα 3/11 το "Άμστερνταμ"

Κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την Παρασκευή κα...
Μαρτάτος Tάκης

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ με ένα σούπερ καστ ηθοποιών

To διαφημιστικό τρέιλερ του θρίλερ μυστηρίου εποχής με τίτλο «Άμστερνταμ – Amsterdam» παίζεται ήδη στα Odeon Veso Mare και πραγματικά έχει τραβήξει τη προσοχή των σινεφίλ. Πρόκειται για τη νέα ταινία του βραβευμένου Αμερικανού σκηνοθέτη/σεναριογράφου David O. Russell.

Μια συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία από τα στούντιο της 20th Century και τη New Regency. Η συγκλονιστική επική ταινία μυστηρίου όπου παρακολουθούμε τρεις πολύ καλούς φίλους που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στις πιο σοκαριστικές μυστικές συνωμοσίες στην ιστορία της Αμερικής, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Feelgood.

Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Oscar Christian Bale, η δύο φορές υποψήφια για Oscar Margot Robbie καθώς και οι John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, ο βραβευμένος με Oscar για το «Bohemian Rhapsody», Rami Malek και ο βραβευμένος με 2 Oscar Robert De Niro.

Σενάριο-σκηνοθεσία: ο πέντε φορές υποψήφιος για  Oscar, David O. Russell.

Η ταινία γυρίστηκε στο Los Angeles από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2021 και αξίζει να σημειωθεί πως το «Amsterdam» σηματοδοτεί την επιστροφή του 64χρονου Russell που είχε να κάνει καινούρια ταινία από το «Joy» του 2015 με την Τζένιφερ Λόρενς. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ αυτή την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 ενώ στη χώρα μας θα βγει στις 3/11.

Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Ο David O. Russell θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες των τελευταίων είκοσι χρόνων. Ξεκίνησε με ανεξάρτητα φιλμ όπως τα «Spanking the Monkey» (1994), «Flirting with Disaster» (1996) που είχαν ξεχωρίσει στο Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα, και συνέχισε δυναμικά με τις ταινίες «Three Kings» (1999) και «I Heart Huckabees» (2004). Καθιερώθηκε με το «The Fighter» (2010) όπου και κέρδισε Όσκαρ β’ ρόλου ο Κρίστιαν Μπέιλ ενώ ακολούθησαν οι επίσης Οσκαρικές ταινίες του, το συγκινητικό «Silver Linings Playbook» (2012) με Τζένιφερ Λόρενς, Μπράντλει Κούπερ και Ρόμπερτ ντε Νίρο και τη σκοτεινή κοινωνική περιπέτεια «American Hustle» το 2013.

Διάρκεια της ταινίας "Άμστερνταμ", 134 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture