Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Δείτε το τρέιλερ του «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Δείτε το τρέιλερ του «Bones and All» του...

Το φιλμ που θα βγει το Νοέμβριο στις αίθουσες χαρακτηρίζεται ως μία ακραία ρομαντική δημιουργία

Η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο του Οσκαρικού «Να Με Φωνάζεις με Τ’ Όνομα σου», με τίτλο «Bones and All» που έκανε την πρεμιέρα της στις αρχές του Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας φεύγοντας μάλιστα με δυο βραβεία, ένα για την σκηνοθεσία του Γκουαντανίνο καθώς και με το βραβείο Νέο Ταλέντο για την ερμηνεία της Τέιλορ Ράσελ, χαρακτηρίζεται ως μία ακραία ρομαντική δημιουργία.

Το διαφημιστικό τρέιλερ του φιλμ κυκλοφόρησε ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Στο «Bones and All» που βασίζεται στο ομότιτλο young adult βιβλίο της Καμίλ ΝτεΑντζέλις, πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ στον ρόλο μιας ηρωίδας, η οποία προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να... τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Ξεκινά λοιπόν ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό ψάξει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, αναζητώντας τη ρίζα του κακού. Τότε θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν νεαρό τυχοδιώκτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Τίμοθι Σαλαμέ, που κι εκείνος ψάχνει τον εαυτό του στους δρόμους μιας χαμένης Αμερικής.

Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο πιστός συνεργάτης του Γκουαντανίνο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς («Suspiria», «Α Βigger Splash») και πρωταγωνιστούν (εκτός από τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ) και οι Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε και Κλόι Σεβινί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture