Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το ψυχολογικό θρίλερ "Μην Ανησυχείς Αγάπη μου" με τον Χάρι Στάιλς τράβηξε το νεαρόκοσμο

Το ψυχολογικό θρίλερ "Μην Ανησυχείς...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία που ήρθε 1η στα Αμερικάνικα ταμεία, στη χώρα μας στο 4ήμερο της πρεμιέρας της κατέλαβε τη 2η θέση του box office με κοντά 10.500 εισιτήρια πανελλαδικά

Το όνομα του γόη Χάρι Στάιλς και ο θόρυβος γύρω από το ψυχολογικό θρίλερ «Don't Worry Darling» της Ολίβια Γουάιλντ όπου παίζει, φαίνεται πως βοήθησαν την συγκεκριμένη ταινία παρά τις πολύ συγκρατημένες έως μέτριες κριτικές (μόλις 38% στο rotten tomatoes) να πάρει την πρωτιά στο Αμερικάνικο box office το περασμένο 3ήμερο, 23-25/9/2022 με 19.2 εκατ. δολάρια αφήνοντας στη 2η θέση την «Γυναίκα Βασιλιά» με την Βαιόλα Ντέιβις που είχε την πρωτιά την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας πάντως σε 10 μέρες τα 36,3 εκατ. δολάρια (βγαίνει την Πέμπτη 29/9 στη χώρα μας).

Το ψυχολογικό θρίλερ «Μην Ανησυχείς αγάπη μου» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος με την Florence Pugh και τον Harry Styles που μας ήρθε με φόρα από το πρόσφατο Φεστιβάλ της Βενετίας, μάθαμε πως τράβηξε το νεαρόκοσμο και εδώ στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare. Το «Μην Ανησυχείς Αγάπη Μου» στη χώρα μας μπορεί να μην πέτυχε πρωτιά λόγω των Μίνιονς (η παιδική ταινία «Minions: Η Άνοδος του Γκρου» ήρθε 1η με 11.000 εισιτήρια και σε 6 εβδομάδες έχει πλέον φτάσει τα 255.391 πανελλαδικά), ωστόσο κινήθηκε ικανοποιητικά κόβοντας σε 69 αίθουσες πανελλαδικά, 10.452 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα που είδαμε στο flix.gr. Καλά πήγε και η επανέκδοση του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον κόβοντας 4.310 εισιτήρια σε 47 αίθουσες πανελλαδικά (προβάλλεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε). Η επανέκδοση του φιλμ του 2009 έγινε ενόψει όψει του σίκουελ με υπότιτλο «The Way of Water» που ετοιμάζεται να βγει στα σινεμά τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Στο flix.gr, είδαμε πως το πρωτοποριακό για την εποχή του (είχε παιχθεί σε 3d) φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Κάμερον είχε κόψει κοντά στο 1 εκατ. εισιτήρια (για την ακρίβεια 938.946 εισιτήρια) στη χώρα μας τη σεζόν 2009-2010.

Στο αμερικάνικο box office, το «Avatar» ήρθε 3ο το περασμένο 3ήμερο, με 10 εκατ. δολάρια εισπράξεις συν ακόμη 20.5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο που το λες επιτυχία, για μία ταινία που οι περισσότεροι έχουν δει πλέον και στην τηλεόραση αλλά και που έχει διάρκεια 162 λεπτά.

Το βραβευμένο στις Κάννες «Το Τρίγωνο της Θλίψης» του Σουηδού Ρούμπεν Έστλουντ που στο τρίτο μέρος του που γυρίστηκε στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας, θυμίζει «Survivor» με κωμικοτραγικές προεκτάσεις, συνέχισε τη 2η εβδομάδα του σε 50 αίθουσες πανελλαδικά, με 5.106 εισιτήρια (παίζεται και στην Πάτρα στην αίθουσα 8 των Odeon Veso Mare) και συνολικά μέχρι σήμερα είναι στα 18.117 ενώ η περιπέτεια «Το Συνδικάτο» με τον Αντόνιο Μπαντέρας που έκανε γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη δεν πολυτράβηξε το κοινό, (σε 18 αίθουσες πανελλαδικά έφτασε τα 2.115 εισιτήρια το 4ήμερο της πρεμιέρας του).

Όσο για το φιλμ τρόμου «Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος» πλησιάζει σε 2 εβδομάδες προβολής τα 30.000 εισιτήρια πανελλαδικά ενώ η κομεντί «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» με φόντο το Μπαλί και τους σταρ Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνει, σε 3 εβδομάδες είναι πια μία ανάσα από τα 95.000 (θα ξεπεράσει τα 100.000 την ερχόμενη Κυριακή).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture