Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Tο έγγραφο για το κτίριο Μπάρρυ που θα γινόταν Καζάκος, διαψεύδει τη δημοτική αρχή - ΦΩΤΟ

Tο έγγραφο για το κτίριο Μπάρρυ που θα γ...

Πρότειναν πεντακάθαρα μετονομασία του κτιρίου

Ο συνδικαλιστής και μέλος του ΚΟΔΗΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος φέρνει στο φως έγγραφο που διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Δήμου και του ΔΗΠΕΘΕ περί πρόθεσης μετονομασίας του Θεάτρου και όχι του κτιρίου Μπάρρυ σε Κώστας Καζάκος. Αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του σε σχέση με το θέμα που ανέδειξε το thebest.gr και προκάλεσε την αντίδραση του Καραμανδανείου:
"Η Δημοτική αρχή Πελετίδη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, καθώς και οι πλειοψηφία του Δ.Σ., δεν έχουν το «αντριλίκι» να πουν λάθος στην πρόταση για ονομασία του κτιρίου του πρώην σταφιδεργοστασίου Μπάρρυ, σε ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟΥ.
Στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν μετά το σάλο που δημιούργησαν, επικαλούνται ότι δεν ήταν για το κτίριο, αλλά για την θεατρική σκηνή η πρόταση για την ονοματοδοσία.
Δυστυχώς η απόφαση στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια τους διαψεύδει.
Επιτέλους κύριοι της Δημοτικής Αρχής, μιλήστε με την γλώσσα της αλήθειας και παραδεχτείτε τα λάθη σας…" αναφέρει ο κ. Κανελλόπουλος".
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture