Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Έντι Ρέντμεϊν θυμάται τις αποτυχίες του

Ο ηθοποιός Έντι Ρέντμεϊν θυμάται τις αποτυχίες του

Έδωσε συνέντευξη στο Vanity Fair με αφορμή το νέο του φιλμ, το θρίλερ με τίτλο «The Good Nurse» όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Τζέσικα Τσάστεϊν

Ο 40χρονος Λονδρέζος ηθοποιός Έντι Ρέντμεϊν - Eddie Redmayne πριν μπει στη λίστα με τους ηθοποιούς «πρώτης γραμμής» του Χόλιγουντ έχει παίξει σε μία σειρά από ταινίες τις οποίες θα ήθελε να ξεχάσει και ο ίδιος. Μιλώντας στο Vanity Fair για το τελευταίο του θρίλερ με τίτλο, «The Good Nurse» όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Τζέσικα Τσάστεϊν, ο τιμημένος με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ «Η Θεωρία των πάντων», Έντι Ρέντμεϊν μίλησε για τις ταινίες αυτές.

«Η αλήθεια είναι ότι κάνεις πολλή δουλειά πριν δει κανείς οποιαδήποτε από τη δουλειά που έχεις κάνει», παραδέχτηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έχει παίξει και στα «Φανταστικά Ζώα και που βρίσκονται» αλλά και στο τολμηρό «Το Κορίτσι από τη Δανία». «Έτσι έκανα όλες αυτές τις ταινίες για χρόνια. Έκανα μια ταινία που ονομάζεται Savage Grace με την Τζούλιαν Μουρ, στην οποία έπαιξα έναν τύπο που ονομάζεται Άντονι Μπέικον που σκότωσε τη μητέρα του» είπε χαρακτηριστικά.

*Φωτ: ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΑ από την ανάρτηση του ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight