Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Χάρις Στάιλς εντυπωσίασε και στο Τορόντο -Καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Χάρις Στάιλς...

Μαζί και με το υπόλοιπο καστ της ταινίας «My Policeman» έλαβαν το βραβείο Συνολικής Ερμηνείας στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο

Στις σκηνές των συναυλιών ο 28χρονος Βρετανός καλλιτέχνης Χάρι Στάιλς, είναι ένας σταρ, γεμάτος αυτοπεποίθηση, καθώς τραγουδά μπροστά σε κοινό χιλιάδων θαυμαστών. Αλλά ο Χάρι Στάιλς - Harry Styles, ηθοποιός μίλησε χαμηλόφωνα, όταν παρέλαβε βραβείο ερμηνείας για έναν από τους πρώτους μεγάλους κινηματογραφικούς του ρόλους στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) που μόλις ξεκίνησε.

Ο δημοφιλής Άγγλος ηθοποιός και τραγουδιστής και fashion icon, και το υπόλοιπο καστ της ταινίας «My Policeman» έλαβαν το βραβείο Συνολικής Ερμηνείας - TIFF Tribute award το βράδυ της Κυριακής 11/9 στο Fairmont Hotel. Ήταν η πρώτη φορά που απονεμήθηκε βραβείο Συνολικής Ερμηνείας στο πλαίσιο του TIFF.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, εκ μέρους όλων μας, για αυτό το υπέροχο, υπέροχο βραβείο» είπε ο Στάιλς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο ρομαντικό δράμα ως αστυνομικός. «Μας άρεσε πολύ που συνεργαστήκαμε σε αυτήν την ταινία. Και ελπίζουμε να την απολαύσετε» πρόσθεσε. Στο τέλος της προβολής το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού κράτησε πάνω από τρία λεπτά ενώ ήδη άρχισαν οι συζητήσεις αν ο Χάρι Στάιλς έχει πιθανότητες να προταθεί και για βραβείο όσκαρ ερμηνείας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την ταινία «My Policeman», η οποία έκανε πρεμιέρα στο TIFF, στην αίθουσα Princess of Wales Theatre, ο Χάρις Στάιλς τόνισε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται «είναι πολύ περίεργος».

«Νομίζω ότι είναι κάποιος που γεννιέται σε έναν πολύ μικρό κόσμο και, αν έχεις γεννηθεί σε τέτοιο περιβάλλον, νιώθεις ότι ξέρεις πού είναι η άκρη του κόσμου. Σιγά-σιγά σε όλη την ιστορία, νομίζω ότι συνειδητοποιεί ότι υπάρχει κόσμος και πέρα από το Μπράιτον. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ζουν ολόκληρες ζωές σε πολύ μικρές φούσκες όπως αυτός, και αν έτσι έχετε μεγαλώσει εσείς και όλοι γύρω σας και γενιές πριν από εσάς, οι γονείς σας κ.λπ. έχουν ζήσει όλοι μέσα στη μικρή φούσκα τους, είναι προφανές πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς τον κόσμο έξω από αυτή» ανέφερε.

Ο Χάρι Στάιλς πρωταγωνιστεί ως ομοφυλόφιλος αστυνομικός τη δεκαετία του '50, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια δασκάλα, τη Μάριον (Έμα Κόριν), αλλά και έχει σχέση με έναν επιμελητή μουσείου που ονομάζεται Πάτρικ (Ντέιβιντ Ντόσον).

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Μάικλ Γκραντέιτζ και το σενάριο είναι του Ρον Νισγουέινερ βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Μπέθαν Ρόμπερτς.

*Να προσθέσουμε πως ο γοητευτικός Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, και ηθοποιός σε περιοδεία του στις ΗΠΑ όπου & απόλαυσε την αγάπη των φαν του, δεν ξέχασε τις ρίζες και την καταγωγή του. Με τον δικό του τρόπο λοιπόν τρόπο, όπως διαβάσαμε, θέλησε να ευχαριστήσει και να τιμήσει την εκλιπούσα Βασίλισσα Ελισάβετ για τα 70 χρόνια υπηρεσίας της.

Πιο συγκεκριμένα ο Βρετανός pop star, την περασμένη Πέμπτη 8/9, όταν και μαθεύτηκε το δυσάρεστο νέο του θανάτου Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Madison Square Garden, ζήτησε από το κοινό να δώσει ένα μεγάλο χειροκρότημα προς τιμήν της Βασίλισσας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποια πολύ θλιβερά νέα σήμερα: ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Παρακαλώ ελάτε μαζί μου σε ένα χειροκρότημα για τα 70 χρόνια υπηρεσίας της».

Ακόμα ο Χάρι Στάιλς άφησε και το λαμπερό αποτύπωμα του και στο 79ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10/9 όπου προβλήθηκε η ταινία «Don't Worry Darling», ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία της ηθοποιού Olivia Wilde, η οποία και συμπρωταγωνιστεί & είναι σύντροφος του Harry Styles. Παίζουν και οι Gemma Chan, Sydney Chandler, Chris Pine και Nick Kroll.

H ταινία κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 23/9/2022 & μία μέρα πριν θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer, με τίτλο "Μην Ανησυχείς Αγάπη Μου". Την αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

To Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο είναι σε εξέλιξη έως τις 18/9/2022.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight