Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Έντι Ρεντμέιν και Benedict Cumberbatch αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια τον Χόκινγκ

Οι Έντι Ρεντμέιν και Benedict Cumberbatc...

Υποδύθηκαν και οι δύο ηθοποιοί τον λαμπρό επιστήμονα που έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση και μεταξύ των σταρ για τον θάνατο του ιδιοφυούς επιστήμονα – αστροφυσικού Stephen Hawking, που έσβησε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στα 76 του χρόνια. Ο θεωρητικός φυσικός που είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα το 1995 μετά από πρόσκληση τότε του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αποτέλεσε κι έναν συναρπαστικό κινηματογραφικό ήρωα στην ταινία «Η Θεωρία των πάντων» όπου τον υποδύθηκε ο Έντι Ρεντμέιν κερδίζοντας μάλιστα το Όσκαρ α’ ανδρικού αλλά και το βραβείο Bafta της Βρετανικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας.

Στο σάιτ του Αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly αναρτήθηκε μία φωτό του Ρεντμέιν μαζί με τον Στίβεν Χόκινγκ από την απονομή των Bafta (η φωτ. από το entertainment weekly, είναι της Hannah Taylor).

“Χάσαμε ένα πραγματικά όμορφο και λαμπερό μυαλό, έναν εκπληκτικό - astonishing επιστήμονα κι έναν άνδρα με πολύ χιούμορ, ήταν μεγάλη η χαρά και η ευχαρίστηση μου γνωρίζοντας τον για τις ανάγκες της ταινίας του Τζέιμς Μαρς” ανέφερε ο Redmayne, που όπως προείπαμε, υποδύθηκε τον Hawking στο «The Theory of Everything», μιλώντας στο The Hollywood Reporter.

“Η αγάπη και οι σκέψεις μου είναι αυτή τη στιγμή με την οικογένεια του Χόκινγκ”, πρόσθεσε ο ταλαντούχος Βρετανός ηθοποιός.

Επίσης για την μεγάλη απώλεια του Χόκινγκ μίλησε και ο ηθοποιός Benedict Cumberbatch που έπαιξε τον ίδιο ρόλο σε σειρά του BBC με τίτλο Hawking. Ο Κάμπερμπατς εξέφρασε την λύπη και συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους στενούς συνεργάτες του Χόκινγκ.  “Νιώθω τόσο τυχερός που τον γνώρισα, έναν πραγματικά σπουδαίο άνδρα και επιστήμονα, ξεχωριστό ως πρόσωπο αλλά και μέσα από την δουλειά και τα βιβλία του” είπε ο 41χρονος Εγγλέζος ηθοποιός.

O Hawking είχε εντυπωσιάσει και τα cast σειρών όπως The Big Bang Theory, The Simpsons, και Star Trek, όπου είχε κάνει cameo εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture