Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλαμψε η Άνα Ντε Άρμας ως Μέριλιν Μονρόε στη Βενετία

Έλαμψε η Άνα Ντε Άρμας ως Μέριλιν Μονρόε...

Ολόθερμο το χειροκρότημα του κοινού για την ταινία - Στην πρεμιέρα της ταινίας παρέστη και ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ

Στην κορύφωση της πλησιάζει η 79η Κινηματογραφική Μόστρα της Βενετίας και όπως είδαμε, στο κόκκινο χαλί του διάσημου και ιστορικού Φεστιβάλ εμφανίστηκε ξαφνικά ο Αμερικανός σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ. Όπως έγραψε το flix.gr, ο εδώ και χρόνια φίλος και συνεργάτης του σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ, ο ηθοποιός αλλά και παραγωγός Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε για να συνοδεύσει την ηθοποιό Άνα ντε Αρμας και το καστ του φιλμ «Blonde» στην επίσημη πρεμιέρα που έγινε στο Λίντο της Βενετίας.

To πολυαναμενόμενο «Blonde» του Άντριου Ντόμινικ, με πρωταγωνίστρια την ανερχόμενη Κουβανοισπανίδα Άνα ντε Αρμας στο ρόλο της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε, έκανε την μεγάλη, επίσημη πρεμιέρα του την Πέμπτη 8/9 στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και το χειροκρότημα ήταν ολόθερμο.

Η σινεβιογραφία της Μονρόε βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Οουτς, φέρει την υπογραφή της πλατφόρμας του Netflix στην παραγωγή, επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή μιας από τις πιο διαχρονικές γυναίκες του Χόλιγουντ, από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, μέχρι το χτίσιμο του λαμπερού της κινηματογραφικού θρύλου, αλλά και τη γυναίκα που ζούσε στη σκιά του, αναφέρει το flix.gr.

To 79o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Άνα ντε Αρμας που κάποια στιγμή πρόπερσι την είχαν συνδέσει ερωτικά για λίγο με τον Μπεν Άφλεκ, καταχειροκροτήθηκε στο κατάμεστο «Palazzo del Cinema» της Βενετίας, με ένα τρανταχτό standing ovation που έφερε δάκρυα στα μάτια της όμορφης 34χρονης ηθοποιού. Δεν αποκλείεται μάλιστα με το ρόλο και ερμηνεία της αυτή να φτάσει και έως τα Όσκαρ.

Στο φιλμ «Blonde» παίζουν και ο βραβευμένος με Όσκαρ Έιντριεν Μπρόντι στο ρόλο του Arthur Miller, η Sara Paxton, ο Μπόμπι Καναβάλε ως Τζόι Ντιμάτζιο και οι Xavier Samuel και Julianne Nicholson.

Διάρκεια: 166 λεπτά.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και στις 28/9 θα ξεκινήσει να παίζεται στο Netflix.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight