Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Με σπασουάρ και γυμνά οπίσθια μπροστά στην αμερικάνικη σημαία η Κιμ στο Interview

Με σπασουάρ και γυμνά οπίσθια μπροστά στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απολαμβάνει το ξανθό τολμώντας ένα ακόμα super sexy και προβοκατόρικο εξώφυλλο που τάραξε το ίντερνετ

Aίσθηση έχει κάνει η φωτογράφιση της πασίγνωστης reality queen, style icon και πάμπλουτης businesswoman εσωρούχων και καλλυντικών Κιμ Καρντάσιαν για το περιοδικό Interview. Η 41χρονη αμερικανίδα δείχνει πως απολαμβάνει στο έπακρο την νέα της σιλουέτα και το πλατινένιο ξανθό στα μαλλιά της, τολμώντας κι άλλες μεταμορφώσεις και τολμηρές πόζες. Αυτή τη φορά για το θεματικό τεύχος «American dream» με ξανθά μαλλιά σε vintage «καπέτες» και φρύδια στον ίδιο τόνο, ξεγυμνώνει τα οπίσθιά της και όχι μόνο μπροστά στην αμερικάνικη σημαία. Συγκεκριμένα φοράει σπασουάρ εσώρουχο συνδυασμένο με τζιν outfit του οίκου Bottega Veneta στο εξώφυλλο «σαρώνοντας» το ίντερνετ. Η φωτογράφιση αυτή συγκρίνεται με το αξεπέραστο, προκλητικό  cover του περιοδικού Paper τo 2014. «Το λάτρεψα» είπε η Κιμ για το τωρινό project. «Μου έλεγαν όχι σπασουάρ και απαντούσα ελάτε, είναι αυτό που ξέρω να κάνω. Χαίρομαι που έγινε».

Όπως ανέφερε στον editor in chief πιστεύει πραγματικά στον κανόνα πως «οι ξανθιές έχουν περισσότερο fun». Μετά το διαζύγιό της και το ειδύλλιο με το νεαρό Πιτ Ντέιβιντσον περνάει το μήνυμα πως νιώθει επιτέλους απελευθερωμένη και ο εαυτός της. Ο φακός την συνέλαβε επιπλέον με κορμάκι  Norma Kamali bodysuit  και Gucci choker, σλιπάκι με την αμερικάνικη σημαία μαζί με δερμάτινο Saint Laurent  λευκό φανελάκι και baggy jeans της Bottega Veneta. Το γενικό ύφος βέβαια αφόρητα sexy. Μήπως διαμηνύει πως έχει την Αμερική στο βρ….  της; λένε κάποια σχόλια. Η μήπως πως είναι ο άντρας του εαυτού της πλέον; Η πως είναι η εθνική sexbomb των HΠΑ; (Στυλιστικά πάντως όντως χαζέψαμε). 

 

 

Και κάτι ακόμα: Ως η πλέον διάσημη οπαδός και ambassador του οίκου Balenciaga, η Κιμ επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην καμπάνια της σαιζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2022. Αυτή τη φορά βέβαια είναι ξανθιά και όχι με μελαχρινή κοτσίδα όπως πέρυσι. Εμφανίζεται να περπατάει πάνω στο νερό κάτω από ουρανό με αστραπές, με τιρκουάζ φόρεμα που κολλάει σαν γάντι στις καμπύλες της, την πολυπόθητη τσάντα Hourglass και αεροδυναμικά γυαλιά. Σε άλλη λήψη τη βλέπουμε να στέκεται στο χιόνι, με εμπριμέ φόρεμα σε κίτρινο- μαύρο και τα χαρακτηριστικά μποτίνια – κολάν. Οι εικόνες ξεσήκωσαν τους 329 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View