Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η μικρή κόρη του Ρέντφορντ, Amy Redford με το νέο της φιλμ ως σκηνοθέτις, "Roost" πάει Τορόντο

Η μικρή κόρη του Ρέντφορντ, Amy Redford ...

Είναι η νέα της σκηνοθετική προσπάθεια μετά το αξιόλογο "The Guitar" του 2008 που είχε τότε προβληθεί στο Φεστιβάλ του Σάντανς

To νέο φιλμ με τίτλο «Roost» που είναι θρίλερ και υπογράφει τη σκηνοθεσία του η μικρότερη κόρη του Αμερικανού σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Έιμι Ρέντφορντ - Amy Redford αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του σe λίγες μέρες στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, στον Καναδά. Όπως είδαμε στο σάιτ του Φεστιβάλ, έχουν προγραμματιστεί προβολές στις 9, 11, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2022 ενώ όπως έγραψε το screendaily.com, ήδη η ταινία αγοράστηκε για διεθνή διανομή στις αίθουσες από την The Film Sales Company (FSC).

Το φιλμ επικεντρώνεται σε μία έφηβη που γνωρίζει online έναν άνδρα που παριστάνει τον συνομήλικο της. Ο Scott Organ έγραψε το σενάριο.

Η Grace Van Dien πρωταγωνιστεί στην ταινία, η οποία υποδύεται την Chrissy στην 4η σαιζόν του «Stranger Things». Η νεαρή ηθοποιός είναι δισέγγονη του παλιού μεγάλου Χολιγουντιανού σταρ Robert Mitchum, και συμπρωταγωνιστεί με την 43χρονη Summer Phoenix, μία ακόμα ηθοποιό που προέρχεται από διάσημη καλλιτεχνική οικογένεια με αδέλφια τον Χοακίν Φίνιξ και τον αδικοχαμένο Ρίβερ Φίνιξ. Η Summer Phoenix κάνει τη Μπεθ, μητέρα της έφηβης Άννα.

Η μικρή κόρη του Robert Redford έχει γεννηθεί στις 22 Οκτωβρίου του 1970. Σπούδασε θέατρο στο San Francisco State University καθώς και δραματικές τέχνες στην Ακαδημία London Academy of Music and Dramatic Art. Έχει παίξει στην τηλεόραση και σε κινηματογραφικές ταινίες σύντομους ρόλους όπως στην «Καμαριέρα» με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Ρέιφ Φάινς το 2002 ενώ το 2008 πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το φιλμ «The Guitar» σε παραγωγή Eden Wurmfeld και Lynda Weinman που μάλιστα επιλέχθηκε και προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα, το Φεστιβάλ που διευθύνει ο πατέρας της Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Η επιλογή της ταινίας πάντως έγινε σχεδόν ανώνυμα χωρίς να παίξει ρόλο το γεγονός του πρώτου βαθμού συγγένειας της ταλαντούχας Έιμι.

Τη συμφωνία για τα δικαιώματα της ταινίας «Roost» έκανε ο πρόεδρος της εταιρείας FSC, Andrew Herwitz με τους παραγωγούς.

Σε συνέντευξη της το 2008 στους The New York Times, η Έιμι Ρέντφορντ που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη αλλά και στη Γιούτα στις διακοπές και τα καλοκαίρια, είχε ρωτηθεί πως είναι ο Robert Redford ως μπαμπάς και εκείνη είχε απαντήσει:

“Pretty good – Πολύ καλός, δεν έχω παράπονο. Πάντα μπορούσα να επικοινωνώ μαζί του με τρόπους που ίσως άλλοι άνθρωποι να μην μπορούν, από την άλλη υπήρχαν και στιγμές που με τρέλαινε αλλά είναι πάντα ο μπαμπάς μου και αυτό που έχω να πω είναι πως παρόλη τη φήμη του και τον κόσμο του σινεμά όπου εργαζόταν, φρόντιζε και είχε εστιασμένη την προσοχή στα παιδιά του να μεγαλώσουμε κανονικά και γι’ αυτό είχε επιλέξει να ζούμε για μεγάλα διαστήματα στο Manhattan”.

Η φωτ. της Έιμι Ρέντφορντ από το imdb & το σάιτ του Φεστιβάλ του Τορόντο, έχει credit Aaron Hogan.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Η 51χρονη Amy Redford μοιάζει στον διάση...

Η 51χρονη Amy Redford μοιάζει στον διάσημο μπαμπά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture