Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Κόλιν Φερθ παίζουν στη ρομαντική δραματική ταινία «Η Αυτοκρατορία του Φωτός»

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Κόλιν Φερθ παίζουν...

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ Σαμ Μέντες – Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο & στην Ελλάδα αναμένεται στις 23/2/2023

Η νέα ρομαντική δραματική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ Σαμ Μέντες (Αμερικάνικη Ομορφιά), με τίτλο «Empire of Light – Η Αυτοκρατορία του Φωτός» αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2023 σε διανομή της Feelgood. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman,  και οιMicheal Ward, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones καθώς και ο βραβευμένος με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το «Λόγο του βασιλιά», Colin Firth.

Η ταινία «Η Αυτοκρατορία του Φωτός - Empire of Light» διαδραματίζεται σε μια αγγλική παραθαλάσσια πόλη στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Μια δυνατή και συγκλονιστική ιστορία για την ανθρώπινη επαφή και τη μαγεία του κινηματογράφου, από τον βραβευμένο με Oscar σκηνοθέτη Sam Mendes.

Η διάρκεια του φιλμ είναι 113 λεπτά.

Όπως διαβάσαμε, το «Empire of Light» θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο και προγραμματίζεται να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 9 Δεκεμβρίου 2022 και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 13 Ιανουαρίου 2023 από την Searchlight Pictures. Πρωταγωνιστεί & ο βραβευμένος με BAFTA, Micheal Ward.

Το φιλμ όταν κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2023 στις Ελληνικές αίθουσες το αναμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture