Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Choupette: Η λατρεμένη γάτα του Karl Lagerfeld έκλεισε τα 11 και έκανε πάρτι

Choupette: Η λατρεμένη γάτα του Karl Lag...

Εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μεγάλη ζωή

Μπορεί ο διάσημος σχεδιαστής και "διάδοχος" της Coco Chanel στο τιμόνι του θρυλικού οίκου, Karl Lagerfeld, να μην απέκτησε απογόνους, ωστόσο για εκείνον το παιδί του ήταν η γάτα του, Choupette. 

 Πηγή έμπνευσης για τις συλλογές του, συντροφιά και συνοδός στα ταξίδια του, η διάσημη γάτα Βιρμανίας δεν έφευγε από το πλευρό του πατέρα της, γι'αυτό και ο Lagerfeld τής είχε μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως δεν πίστευε ποτέ πως θα ερωτευόταν μία γάτα. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Lagerfeld, πληροφορίες ήθελαν τη λατρεμένη του γάτα να κληρονομεί ένα μέρος της τεράστιας περιουσίας του που υπολογίζεται γύρω στα 300 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ωστόσο,

ο ίδιος ο σχεδιαστής στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η Choupette ήταν μία κληρονόμος και είχε τη δική της περιουσία, αφού φημολογείται πως για ειδικά πρότζεκτ που η γάτα είχε συμμετάσχει, είχε λάβει απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Μην ξεχνάμε πως ο πιστοποιημένος λογαριασμός της στο Instagram έχει 120 χιλιάδες ακολούθους.

Πάντως, οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο λογαριασμός στα social media, δείχνουν τη διάσημη Choupette να βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό τζετ, λουσμένη στα δώρα και τις σαμπάνιες, όπως θα επιθυμούσε ο καλός της πατέρας. Αν δεν είναι αυτή η πιο πλούσια γάτα στον κόσμο, τότε ποια είναι;

Πηγή:harpersbazaar

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View