Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Στις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ η Lady Gaga για το Joker

Στις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του ...

To σίκουελ της ταινίας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024 και προωθείται πλέον ως blockbuster με αντίστοιχες αμοιβές για Joaquin Phoenix και Lady Gaga.

To σίκουελ του ‘The Joker’ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024 και ήδη έχει ανακοινωθεί ότι εκτός από τον Joaquin Phoenix, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και η Lady Gaga.  
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το ‘Joker: Folie A Deux’ του Todd Phillips θα έχει τριπλάσιο κόστος παραγωγής αφού η αρχική ταινία κόστισε μόλις 60 με 80 εκατομμύρια δολάρια. Το στούντιο πλέον θα προωθήσει το σίκουελ ως blockbuster αναμένοντας και τα ανάλογα έσοδα στο box office.

Τόσο ο Joaquin Phoenix όσο και ο σκηνοθέτης, Todd Philipps, λέγεται ότι θα αμειφθούν με 20 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία, ενώ η Lady Gaga θα έχει αμοιβή 10 εκατομμυρίων. Μπορεί η διαφορά να είναι μεγάλη ανάμεσα στους δύο συμπρωταγωνιστές, όμως με αυτόν τον μισθό, η σταρ ανεβαίνει στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Hollywood. Οι αμοιβές των ηθοποιών και του καστ μαζί με το κόστος παραγωγής σημαίνει ότι η ταινία θα κοστίσει περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View