Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης έρχεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Η ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης έρχεται γ...

Οι δεξιοτέχνες μουσικοί της φορούν κοστούμια και περούκες εποχής

Ένα από τα διασημότερα μουσικά σύνολα παγκοσμίως, η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης, θα βρεθεί σε μερικές εβδομάδες στη χώρα μας προκειμένου να παίξει, για πρώτη φορά, στις 6 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο. Πενήντα δεξιοτέχνες μουσικοί επί σκηνής θα παρασύρουν το κοινό σε ένα συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι με προορισμό τη Βιέννη του 18ου αιώνα.

Φορώντας υπέροχα κοστούμια και περούκες εποχής, που δημιουργούν μια ιδιαίτερη σκηνική εικόνα, οι καταξιωμένοι βιρτουόζοι θα παίξουν κάποια από τα δημοφιλέστερα έργα του Μότσαρτ και του Στράους ενώ οι σοπράνο που θα συμπράξουν με την ορχήστρα θα ερμηνεύσουν άριες από δημοφιλείς όπερες.

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της Αυστρίας. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται στη μουσική ποιότητα που τη διακρίνει, δεδομένου ότι στους κόλπους της συγκεντρώνει τους καλύτερους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης, αλλά και στην ατμόσφαιρα εποχής που δημιουργεί επί σκηνής σε συνδυασμό με τον καλλιτεχνικό ενθουσιασμό των μρλών της.

Οι συναυλίες της Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης πραγματοποιούνται στις μεγαλύτερες και διασημότερες αίθουσες συναυλιών της Βιέννης, και συγκεκριμένα στο Golden Hall της Musikverein, στο Wiener Konzerthaus και στο Great Hall του Hofburg (Αυτοκρατορικό ανάκτορο) ενώ κατά καιρούς φιλοξενούνται σε μεγάλα θέατρα και φημισμένους συναυλιακούς χώρους ανά τον τον κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture