Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Mίλι Μπόμπι Μπράουν: Η πρώτη star κάτω των 20 με κασέ 10 εκατομμύρια δολάρια

Mίλι Μπόμπι Μπράουν: Η πρώτη star κάτω τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Χρυσή» την κάνουν για να παίξει στη συνέχεια του «Enola Holmes» του Netflix, έγινε διάσημη λόγω «Stranger Things»

Mε ένα αξιομνημόνευτο μουτράκι και ερμηνευτικό style που «έσκισε» στη σειρά- φαινόμενο «Stranger Things» η βρετανίδα Μίλι Μπόμπι Μπράουν καθιερώθηκε με ταχύτητα αστραπή στο Χόλιγουντ και άρχισε να συγκεντρώνει βραβεία. Το Time την συμπεριέλαβε στη λίστα προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή και η Unicef την έχρισε πρέσβειρά της. Εχει επίσης παίξει σε δυο φιλμ Godjilla, ενώ Clavin Klein, Moncler, Louis Vuitton βιάστηκαν να την κάνουν μούσα τους.

Γεννημένη στην Ισπανία και μεγαλωμένη στην Αμερική και μετά από διάφορα τηλεοπτικά ρολάκια, η Μίλι μπήκε στην a-list τω ν stars στα 15 της. Σήμερα στα 18 της γράφει ιστορία καθώς ανακοινώθηκε ότι θα αμοιφθεί με 10 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ «Enola Holmes 2» του Netflix , μια περιπέτεια εποχής και μυστηρίου. Είναι η πρώτη ηθοποιός κάτω των 20 ετών που το επιτυγχάνει. Η ηθοποιός υποδύθηκε για πρώτη φορά τον ρόλο της Ενόλα Χολμς το 2020 και η ταινία ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας εκείνη τη χρονιά. Υπολογίζεται ότι 76 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν την ταινία στις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της, ενώ η βαθμολογία της στο Rotten Tomatoes παραμένει στο 91%.

Η συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στο Netflix  μέσα στο 2022 καθώς ακόμα δεν ξέρουμε ημερομηνία πρεμιέρας.  

Η Μίλι υποδύεται ξανά τη μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ Χολμς ( Χένρι Κάβιλ) και  αναλαμβάνει την πρώτη της υπόθεση ως ντετέκτιβ. Στη αυτή τη δεύτερη ταινία, η Ενόλα θα προσπαθήσει να ξετυλίξει το μυστήριο μιας αγνοούμενης κοπέλας, με τη βοήθεια των φίλων της και του διάσημου αδερφού της.

Πέρα από super ακριβοπληρωμένη πρωταγωνίστρια, η Μόλι Μπόμπι Μπράουν είναι επίσης παραγωγός στο franchise, έχοντας λόγο σε όλα, από το casting μέχρι την προπαραγωγή. Στο «Stranger Things 3» όπου παίζει το πλάσμα Eleven με τις υπερφυσικές δυνάμεις, πληρωνόταν 350.000 ανά επεισόδιο, στο ίδιο επίπεδο με την καταξιωμένη Γουινόνα Ράιντερ. Σύμφωνα με το Variety, η αμοιβή της Ράιντερ στον τέταρτο κύκλο της σειράς ανέβηκε μάλιστα στα 450.000 δολάρια οπότε η Μίλι θα την ακολουθήσει σε απολαβές. Φανταστείτε ότι για μόλις  9 επεισόδια στη σεζόν, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα δει στον λογαριασμό της πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View