Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Stranger Things: Eσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix η πολυαναμενόμενη τέταρτη σαιζόν

Stranger Things: Eσπασε όλα τα ρεκόρ τηλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Χαμός» με την αμερικάνικη σειρά – φαινόμενο και τις τρομακτικές περιπέτειες των εφήβων της

«Κολλήσαμε κι εμείς εννοείται! Μετά από τρία χρόνια αναμονής η τέταρτη σεζόν της αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς- φαινόμενο «Stranger Things» επέστρεψε και έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix. Είδαμε βέβαια μόνο το πρώτο μέρος της σεζόν, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του την Παρασκευή 27 Μαΐου, καταρρίπτοντας το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πρεμιέρα σαββατοκύριακου στην πλατφόρμα, (το οποίο πριν κατείχε η δεύτερη σεζόν του ρομαντικού σήριαλ εποχής «Bridgerton»). Σύμφωνα με το Netflix η σειρά κατέγραψε 287 εκατομμύρια ώρες θέασης για την εβδομάδα 23 – 30 Μαΐου, κάτι που την έφερε κατευθείαν στο Νο.1.

Η δεύτερη σεζόν του «Brigderton» είχε 193 εκατομμύρια ώρες θέασης το σαββατοκύριακο της πρεμιέρα της, το οποίο σημαίνει ότι οι ώρες του «Stranger Things» είναι σχεδόν 50% περισσότερες.

Αλλά και οι προηγούμενες σεζόν του «Stranger Things» κατάφεραν να μπουν στο Top 10 του Netflix εκείνη την εβδομάδα καθώς πολλοί ξαναείδαν όλες τις σεζόν έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα της τέταρτης φάσης. Έτσι, συγκριτικά στην τρίτη θέση του Top 10 βρέθηκε η πρώτη σεζόν με 28 εκατομμύρια ώρες, στην τέταρτη θέση βρέθηκε η τρίτη σεζόν με 24.2 εκατομμύρια ώρες και στην πέμπτη θέση η δεύτερη σεζόν με 22.2 εκατομμύρια ώρες. Θυμίζουμε πως πρόκειται για σειρά φαντασίας και τρόμου με απίστευτα εφέ και με κεντρικούς ήρωες έφηβους. Οι ίδιοι και οικογένειές τους απειλούνται από ένα τέρας στην τρίτη διάσταση, που σκοτώνει στην περιοχή τους. Το τελευταίο διάστημα στο Netflix πέραν του Bridgerton, ο κόσμος είδε και την αμερικάνικη σειρά Ozark, αλλά το Stranger Things δεν είναι απλά θέαμα αλλά pop culture trend.  Παίζουν οι Mίλι Μπόμπι Μπράουν, Φιλ Χόλφαρντ, Γκάτεν Ματαράτζο , Νόα Σνάπ και οι βετεράνοι stars Γουινόνα Ράιντερ και Τζιμ Χόπερ.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View