Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η αναπάντεχη σουρεάλ μεταμόρφωση της ηθοποιού δια χειρός Μάρας Δεσύπρη

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η αναπάντεχη σουρε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Βίντεο και φωτογράφιση για την καλοκαιρινή collection του οίκου MM6 Maison Margiela από δυο μοναδικά stylish Ελληνίδες

Μας αιφνιδίασε η μεταμόρφωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για την ανάδειξη της συλλογής Spring–Summer 2022 του οίκου MM6 Maison Margiela. Για πρώτη φορά πόζαρε για την καταξιωμένη φωτογράφο και ανεξάντλητη fashion guru  Μάρα Δεσύπρη με αποτέλεσμα άκρως δυναμικό και εξωπραγματικό, μακριά από την απλή αισθητική που την χαρακτηρίζει.

 Η Αντιγόνη που χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο σήριαλ «Η γη της ελιάς» έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και περιζήτητη, διατηρεί δεσμούς καρδιάς με την πόλη μας, την οποία όποτε της επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της επισκέπτεται. Μην ξεχνάτε πως έπαιξε στο Δημοτικό Θέατρο για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έχοντας κάνει πολλούς φίλους στα μέρη μας. Αξιοποιώντας την εμπειρία της ως μοντέλο διεθνούς βεληνεκούς ξέρει βέβαια καλά να «δίνεται» στο φακό. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης με την Μάρα Δεσύπρη την ενθουσίασε καθώς ένιωσε πως ήταν σαν να βλέπει μια άλλη, αλλά ταυτόχρονα αναγνώριζε τον εαυτό της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «υιοθέτησα το ρόλο της χορεύτριας, σαν να χορεύω για εμένα και μόνο για εμένα, σαν να ήταν η Μάρα ο καθρέφτης μου. Δεν φανταζόμουν όμως ποτέ αυτό το αποτέλεσμα. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, σαν να βλέπω μια άλλη, που ναι, με βλέπω ταυτόχρονα, αλλά με χάνω κιόλας».

Το όλο styling καινοτόμο, επιθετικό, σουρεαλιστικό.  Η σειρά εμπνέεται από το επαναστατικό πνεύμα των καλλιτέχνιδων του υπερρεαλισμού, όπως η Claude Cahun, η Leonora Carrington και η Dorothea Tanning. Η «άλλη» Αντιγόνη αποκαλύπτεται μέσα από 5 βίντεο, με τίτλο ACT Ι TO ACT V, που ξεπερνούν τα εγχώρια πρότυπα. Το μήνυμα της Δεσύπρη είναι: «Να μην φοβόμαστε το αύριο, γιατί είναι ήδη εδώ!».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View