Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Από τη θεατρική Πάτρα, στο Marie Claire με Chanel Metiers d’ Art

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Από τη θεατρική Πά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H πάντα stylish ηθοποιός που έχει γίνει εξώφυλλο του thebest θα πρωταγωνιστήσει στο σήριαλ του Mega «Η γη της Ελιάς»

«La Femme Ideale»: Ως την ιδανική γυναίκα, ντυμένη με αντιπροσωπευτικές δημιουργίες της σειράς Metiers d’ Art του οίκου Chanel είδαμε την γοητευτική ηθοποιό Αντιγόνη Κουλουκάκου στο ελληνικό Marie Claire του Σεπτεμβρίου. Αφορμή ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο σήριαλ «Γη της Ελιάς» που αναμένεται στο Mega με φόντο τον τόπο καταγωγής της, τη γραφική Μάνη. Η Αντιγόνη, που έχει παίξει στο Δημοτικό Θέατρο για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς με την πόλη μας έχει κάνει καριέρα ως διεθνές μοντέλο με αφετηρία την Ιταλία, ενώ έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις στην ιταλική tv και ταινίες με τους «μεγάλους» Θόδωρο Αγγελόπουλο και Πάολο Σορεντίνο. Θυμίζουμε πως κόσμησε το εξώφυλλο παλιότερου εορταστικού περιοδικού του thebest.gr, άκρως εντυπωσιακή όπως πάντα.

Στο Marie Claire, μέσα από μια ατμοσφαιρική ασπρόμαυρη φωτογράφιση, τόνισε πως οι Ελληνες του εξωτερικού έχουν χρέος να αποδίδουν φόρο τιμής στην κουλτούρα και τον πολιτισμό μας ενώ αποκάλεσε την Metiers d’Art της Chanel «Κουλτούρα της αποπλάνησης». Ενδυματολογικά ανέφερε πως προσωπικά αγαπάει το μαύρο και το λευκό σε t- shirts σε συνδυασμό με ψηλόμεσα παντελόνια αλλά και τα δαντελένια βραδινά φορέματα. Οπως είχε ομολογήσει και στο thebest.gr επανέλαβε πως ουδέποτε ένιωσε πρότυπο ομορφιάς ενώ κομμάτι της καρδιάς της ανήκει στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φρικιαστικές γυναικοκτονίες που έπληξαν τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα  σχολιάστηκαν ως εξής στη συνέντευξη, φανερώνοντας το πόσο είναι ενημερωμένη σχετικά: «Το 2000 που ξεκίνησα το ταξίδι των σπουδών μου στην Ιταλία άκουγα συνεχώς για εγκλήματα πάθους με θύματα γυναίκες! Στη Γαλλία κάθε 5 μέρες δολοφονείται μια γυναίκα – θύμα κακοποίησης μέσα στο σπίτι της. Στη Βρετανία αυτό συμβαίνει κάθε 3 μέρες. Κάθε μέρα στο κόσμο δολοφονούνται 137 γυναίκες σύμφωνα με έρευνα του ΟΗΕ το 2019! Ο κατάλογος είναι μακρύς, αναφέρθηκα στις γειτονικές χώρες γιατί έχω ζήσει εκεί και δυστυχώς μόνο όταν κάτι συμβαίνει τόσο κοντά μας, μας κάνει να λάβουμε μέτρα! Όσο για την Ελλάδα θα πω ότι το σύστημα μας είναι ανεπαρκές και όσον αφορά στην προστασία των γυναικών και άλλο τόσο όσον αφορά το σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης».

 

*Συνέντευξη: Αναστασία Καμβύση- Fashion Editor: Elina Sygareos-  Photographer: Yiorgos Mavropoulos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View