Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Mary Vitinaros: Η δίμετρη ελληνοαυστραλέζα της Guess στο GNTM, πόζαρε ήδη με την Καγιά

Mary Vitinaros: Η δίμετρη ελληνοαυστραλέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια εκρηκτική καλλονή που ζει στο Λος Αντζελες και ειδικεύεται στα sexy ρούχα και εσώρουχα, στο ρόλο coach των κοριτσιών

Εχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο, γυναικοκρατούμενο GNTM με τους Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα, Τάσο Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή  στην κριτική επιτροπή (με την τελευταία να έχει μπει στο στόχαστρο για τα φρύδια και την όλη πορεία της). Γνωστοποιήθηκε επίσης πως η influencer Ελενα Γαλύφα θα συμμετέχει στο family room. Τώρα μαθαίνουμε για μια είσοδο που τουλάχιστον οπτικά «φωνάζει» μόντελινγκ με την κλασική έννοια της πανύψηλης, ξανθιάς οπτασίας. Πρόκειται για την 29χρονη ελληνοαυστραλέζα Mary Vitinaros, που έχει υπάρξει φιναλίστ Miss Universe Australia και κορίτσι στις καμπάνιες της Guess.

Με ύψος 1 μέτρο και 80 εκατοστά, η Mary έκανε καριέρα ως μοντέλο σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες, όπου πλέον ζει μόνιμα. Εχει ειδικευτεί στα εσώρουχα, καθώς labels όπως Versace και Ellipse Lingerie, την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους, με την ίδια να έχει όνειρο μία συνεργασία με τη Victoria’s Secret.

Ηδη στο διαδίκτυπο ανέβηκε κοινή της ασπρόμαυρη πόζα με τη Βίκη Καγιά στην οποία επιδεικνύουν τα υπέροχα πόδια τους. Προηγήθηκε επαφή με το Γιώργο Καράβα μέσω Intsgram που έκανε αυτόματα εντύπωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View