Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

She Said: Ερχεται η δραματική ταινία της υπόθεσης Γουάινστάιν που προκάλεσε το #MeToo

She Said: Ερχεται η δραματική ταινία της...

Με Κάρει Μάλιγκαν και Ζόε Καζάν στους κεντρικούς ρόλους, από τη σκηνοθέτιδα του «The Unorthodox»

Με πρωταγωνίστριες τις Κάρει Μάλιγκαν και Ζόε Καζάν θα μεταφερθεί στα σινεμά η πολυαναμενόμενη ταινία «She Said» που βασίζεται στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης με δράστη τον παντοδύναμο κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Τα εγκλήματα  που αποκαλύφθηκαν το 2017 συντέλεσαν στην αφετηρία του πολύ σημαντικού κινήματος του #MeToo,  ωθώντας  έκτοτε πολλές γυναίκες -και όχι μόνο- που υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, να βρουν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν για τα βιώματά τους. 

Την έρευνα έκαναν και έφεραν στο φως οι δημοσιογράφοι των New York Times Τζόντι Κάντορ και Μέγκαν Τούχεϊ, μαζί με τον Ρόναν Φάροου του New Yorker –μάλιστα, απέσπασαν και βραβείο Πούλιτζερ για αυτό τους το επίτευγμα. Οι Τζόντι Κάντορ και Μέγκαν Τούχεϊ κατέγραψαν και το παρασκήνιο της έρευνάς τους και της απήχησής της στο βιβλίο τους «She Said», το οποίο τώρα γίνεται ταινία, με τις  Καζάν - Μάλιγκαν να τις υποδύονται. Την ταινία σκηνοθετεί η Μαρία Σράιντερ που βρίσκεται και πίσω από το «The Unorthodox», ενώ το σενάριο ανέλαβε η Ρεμπέκα Λένκιεβιτζ. 

Στην ταινία θα δούμε «μια ιστορία που βοήθησε να πάρει μπρος το κίνημα του #MeToo, έσπασε δεκαετίες σιωπής γύρω από το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ και άλλαξε την αμερικανική κουλτούρα για πάντα». 

Εμφανίζονται ακόμα οι ηθοποιοί Πατρίσια Κλάρκσον, Αντρέ Μπράουερ και Σαμάνθα Μόρτον. Το «She Said» είναι μια παραγωγή της Universal και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου. Εχει πάντως ήδη βγει το σχετικό τρέιλερ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View