Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη ιερέα στην Λευκάδα: Συγκλονίζει η κατάθεση του πρώτου θύματος

Δίκη ιερέα στην Λευκάδα: Συγκλονίζει η κ...

Και τρίτο κορίτσι δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για βιασμό από τον 50χρονο

Τα όσα εφιαλτικά πέρασε από τον 50χρονο ιερέα απο το Αγρίνιο, στο κοινόβιο που είχε δημιουργήσει με τις δυο μητέρες και τα ανήλικα παιδιά τους, περιέγραψε πριν λίγο στο ΜΟΔ Λευκάδας, η πρώτη εκ των μηνυτριών του.

Η κατάθεση που διακόπτονταν απο τους λυγμούς της νεαρής γυναίκας, ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης με τον κατηγορούμενο . Από τότε δηλαδή που με το πέρασμα του χρόνου, κατάφερε να τρομοκρατήσει τα παιδιά, δημιουργώντας τους μια σχέση εξάρτησης και φόβου, ώστε στη συνέχεια να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του. Μέσα σε φορτισμένο κλίμα η 28χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες όλον τον εφιάλτη.

 Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απο τις δυο αδελφές (σ.σ. 28χρονη σήμερα) που κατήγγειλαν και μήνυσαν τον ιερέα και που με βάση τις καταγγελίες τους, ξεκίνησε η ποινική διαδικασία σε βάρος του πριν απο έναν χρόνο περίπου.

Η είδηση της σημερινής ημέρας πάντως για τη συγκεκριμένη δίκη έγκειται στο γεγονός ότι δηλώθηκε παράσταση πολιτικής αγωγής και απο τρίτο θύμα του, κόρη της άλλης γυναίκας που διέμενε επίσης με τον 50χρονο κληρικό, για βιασμό σε βάρος της.
Πλέον το κατηγορητήριο βαραίνει ακόμη περισσότερο με τον 50χρονο να αντιμετωπίζει επιβολή πολυετούς κάθειρξης για τα εγκλήματα για τα οποία δικάζεται.

ΠΗΓΗ 



 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις