Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την Κυριακή το βράδυ η τελετή Λήξης του 1ου Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Θόδωρος Αγγελόπουλος»

Την Κυριακή το βράδυ η τελετή Λήξης του ...

Στις 21.30 στο γειτονικό Αίγιο

Ύστερα από πέντε ημέρες γεμάτες σινεμά, με 46 ταινίες απ΄ όλο τον κόσμο, παράλληλες δράσεις και μια μοναδική ατμόσφαιρα στον κήπου του Πολύκεντρου στο γειτονικό Αίγιο, το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Θόδωρος Αγγελόπουλος» ρίχνει αυλαία την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, ο ξεχωριστός χώρος του κήπου του Πολύκεντρου στο Αίγιο θα φιλοξενήσει την τελετή λήξης την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:30. Οι εκατοντάδες θεατές που αγκάλιασαν τις προβολές και τις δράσεις του Φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την απονομή των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων στις ταινίες που ξεχώρισαν από τις κριτικές επιτροπές αλλά και του κοινού, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι με dj set από τον Σπύρο Σημάτη.

*Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Θόδωρος Αγγελόπουλος», πραγματοποιείται σε διοργάνωση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και Χρυσό Χορηγό την Ολυμπία Οδό. Χορηγοί προϊόντων Μπύρα Μάμος και Οινοποιείο Κανακάρη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες του Φεστιβάλ και τις κριτικές επιτροπές: https://www.aigiofilmfestival.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture