Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Britney’s wedding: Eκείνη 40, εκείνος 28 και η Donatella «καταδιασκέδασε με το νυφικό της»

Britney’s wedding: Eκείνη 40, εκείνος 28...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η pop star δεν μας εξέπληξε στυλιστικά, πραγματικά ήταν ο εαυτός της στον τρίτο της, πολυσυζητημένο γάμο, τι είπε στη Vogue

Παντρεύτηκε τον «γλυκό και αστείο» αγαπημένο της εδώ και μια πενταετία, fitness expert ιρανικής καταγωγής Σαμ Ασγκαρί, η αμερικανίδα pop star Μπρίτνει Σπιαρς και παρά τα επεισοδιακά απρόοπτα του γάμου λόγω της απειλητικής εισβολής του τέως πρώτου συζύγου της, εκείνη πρωταγωνίστησε σε μια υπέρλαμπρη γαμήλια τελετή χολιγουντιανών προδιαγραφών με καλεσμένες όπως η Μαντόνα, η Σελένα Γκόμεζ, η Ντριου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον και η Ντονατέλα Βερσάτσε η οποία υπέγραψε το νυφικό της.

Εκατοντάδες ροζ τριαντάφυλλα και κηροπήγια με αναμμένα κεριά στόλισαν την θεαματική έπαυλη της τραγουδίστριας στην Καλιφόρνια για το γεγονός. Το σπίτι που διαθέτει τεράστια έκταση πάνω σε λόφο, στην περιοχή Thousand Oaks, αγοράστηκε πριν επτά χρόνια και είναι τεράστιο με γήπεδα τένις και γκολφ, πισίνα κ.α. Για το Versace νυφικό, η Ντονατέλα ανέφερε πως καταδιασκέδασε τη δημιουργία του και πως εύχεται τα καλύτερα στο ζευγάρι καθώς είναι υπέροχοι μαζί. Η νύφη άλλωστε δεν εξέπληξε στυλιστικά. Διάλεξε ένα off-the-shoulder, τελείως στενό, custom φόρεμα Versace, με πλαινό σκίσιμο και κλασικό πέπλο από τούλι ενώ και το επίσημο κοστούμι του Σαμ είχε την ίδια ετικέτα. Η διάσημη νύφη φορούσε κοσμήματα Stephanie Gottlieb (κορυφαίο το διαμαντένιο tennis necklace σε σχήμα καρδιάς) ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η ομάδα της Charlotte Tilbury. Το νυφικό ετοιμαζόταν από το Νοέμβριο ενώ κάποιες εβδομάδες πριν στο διαδίκτυο πήραμε μια πρώτη γεύση με τη λέξη «Versacney».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα μουσικού βίντεο, μετά εκείνη του τηλεφώνησε και πέρυσι της έκανε πρόταση γάμου με δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων και γραμμένη εσωτερικά τη λέξη «Lioness»- το nickame που της έχει δώσει.
Για τη διοργάνωση του γάμου το ζευγάρι συνεργάστηκε με τη celebrity event producer Jeffrey Best της εταιρείας Best Events. «Θέλαμε πραγματικά να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για την οικογένεια και τους φίλους μας,» είπε στη Vogue η τραγουδίστρια. «Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε κυρίως ζεστά και θηλυκά χρώματα όπως blush, λευκό, κρεμ και χρυσό, αλλά και διάφορες αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου.» Τους παραμυθένιους άνθινους στολισμούς επιμελήθηκε η εταιρία Marks Garden. Πριν την τελετή κάτω από βελούδινη τέντα, περίμενε έξω από το σπίτι χρυσή άμαξα με λευκό άλογο. Στο πάρτι η Μπρίτνει φόρεσε το σακάκι του συζύγου της και μετά εθεάθη με μαύρο mini dress, ένα δίχρωμο outfit, και τέλος ένα κόκκινο κοντό φόρεμα, όλα από τον οίκο Versace. H εταιρεία Contemporary Catering δημιούργησε την γαμήλια τούρτα του ζευγαριού, ενώ μουσική έπαιξε ο DJ Albert. Είχαμε και ελληνικές παρουσίες στο γεγονός, την παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και τον κoμμωτή Δημήτρη Γιαννέτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View