Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mήνας Pride: Gaga και Donatella ενώνουν δυνάμεις στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Mήνας Pride: Gaga και Donatella ενώνουν ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι δυο κυρίες του θεάματος και της μόδας συμμαχούν υπέρ της διαφορετικότητας με επετειακό μουσικό άλμπουμ και capsule collection

Παλιές φίλες και ομοιδεάτισσες, Lady Gaga και Donatella Versace γιορτάζουν φέτος μαζί το μήνα Pride υπέρ της διαφορετικότητας και των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Με αφορμή την επέτειο του δίσκου «Born This Way» (θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση στις 18 Ιουνίου με την συμμετοχή διάφορων καλλιτεχνών), ο οίκος Versace λάνσαρε μια πολύχρωμη, capsule συλλογή εμπνευσμένη από την εικόνα της Gaga και την LGBTQIA+ κοινότητα.

 Με τη σφραγίδα του Versace άλλωστε  είχε πρωτοκυκλοφορήσει τότε το άλμπουμ,  ντύνοντας την pop star σε αρκετές εμφανίσεις για τις συναυλίες και τα μουσικά βίντεο. Επίσης έχει προηγηθεί η συνεργασία της τραγουδίστριας με το ιταλικό label  για την collection της άνοιξης/καλοκαίρι 2014. Θυμηθείτε ακόμα το custom look στο Super Bowl, αλλά και την αφιέρωση του άλμπουμ «Art Pop» στη Donatella.  

«Η φιλία μας και οι προσπάθειές μας για προώθηση της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ένταξης έχουν γίνει ισχυρότερες με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε η Donatella. Ετσι, ο Versace δημιουργεί ξανά το δερμάτινο jacket, ένα από τα πιο iconic κομμάτια από την περιοδεία της Gaga «Born This Way Ball», προκειμένου να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό. Το αντίγραφο του jacket, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένας τυχερός. Κατασκευασμένο με εμβληματικά μεταλλικά πλέγματα, αιχμηρούς ώμους και χρυσές πινελιές, χρειάστηκε σχεδόν 400 ώρες για να φτιαχτεί στο ατελιέ του Μιλάνου. Κάθε δωρεά θα υποστηρίζει το Ίδρυμα Born This Way της ερμηνεύτριας. (Μπορείτε και εσείς να κάνετε τις δωρεές σας μέσω του Omaze, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς).

Η capsule συλλογή που περιλαμβάνει επίσης μπλουζάκια και καπέλα με γράμματα και το logo της μέδουσας θα στηρίζει πάντως γενικότερα οικονομικά το Ίδρυμα της Lady Gaga που είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας νέων από την LGBTQIA κοινότητα. Τα σχέδια συμβολίζουν την αγάπη και την αφοσίωση του οίκου στην κοινότητα LGBTQIA. Τα δυο προϊόντα είναι διαθέσιμα ήδη στην ιστοσελίδα του οίκου από την 1η Ιουνίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View