Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γιατί μας άρεσε τόσο το beachwear look της Κάια Γκέρμπερ στις Κάννες

Γιατί μας άρεσε τόσο το beachwear look τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Χαλαρό λευκό φόρεμα, ψάθα και ταμπά δέρμα, όλα τα αξεσουάρ ήταν Celine

H 20χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ , η καλιφορνέζα καλλονή που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον περιζήτητα super models παγκοσμίως, συνόδευσε τον αγαπημένο της Οστιν Μπάτλερ, πρωταγωνιστή της ταινίας «Elvis» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και τελικά τη θαυμάσαμε περισσότερο εκτός κόκκινου χαλιού, σε μια ιδιωτική της στιγμή, όταν πήγε για μπάνιο στην περίφημη παραλία της Κρουαζέτ.

Αποφεύγοντας τα πολύ «φορτωμένα» looks και ψηφίζοντας την απλότητα  φόρεσε ένα χαλαρό εξώπλατο φορεματάκι με «κοφτές» λεπτομέρειες στο απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, το λευκό. Το συνδύασε με μια πολύ trendy, μεγάλη ψάθινη τσάντα και πέδιλα τύπου gladiator του οίκου Celine στο διαχρονικό και φίνο ταμπά τόνο. Εννοείται ήταν τελείως άβαφτη και με τα μαλλιά της φυσικά έτσι ώστε να αποτελεί πρότυπο του effortless chic στη θάλασσα. Το style είναι αυτό ακριβώς, να μη δείχνεις πως προσπαθείς πολύ, ότι έχεις κουραστεί και παιδευτεί για να φτιάξεις την εικόνα σου.

 

Φέτος, που τα καφτάνια έχουν γίνει απέριττα και καθόλου «φλύαρα» όπως παλιότερα, τώρα που τα μίνιμαλ σετ «πάνω- κάτω» μεσουρανούν μαζί με τα λευκά φανελάκια, τα ανδρόγυνα πουκάμισα και τις σοφιστικέ βερμούδες σκεφτείτε αφαιρετικά όταν πάτε στην ακροθαλασσιά και ενδέχεται να φορέσετε το ίδιο outfit σε μια βόλτα λίγο μετά. Η μόνιμη αγωνία να φανούμε sexy με στενά και αποκαλυπτικά ρούχα, δεν δείχνει βέβαια να αφορά την Κάια. Επένδυσε στην απαραίτητη φέτος  ψάθινη τσάντα και σε υποδήματα με διακλαδώσεις- αυτή σαιζόν μαζί με τα gladiators βλέπουμε τα fisherman και cage sandals που φυλακίζουν μέσα ακόμα και τα δάχτυλα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View