Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Αναδείξετε τις φυσικές, γκρίζες τούφες σας με την καινούρια τεχνική Herringbone Highlights

Αναδείξετε τις φυσικές, γκρίζες τούφες σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γκουίνεθ Πάλτροου και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν κρύβουν αλλά αναδεικνύουν τον ασημόλευκο τόνο

Tα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες αφήνουν τα φυσικά, γκρίζα τους μαλλιά να φαίνονται ενώ το trendy silver χρώμα το επιλέγουν και νέες γυναίκες ως βαφή. Υπάρχει όμως και η επιλογή να αφήνεις κάποιες ασημένιες τούφες να φαίνονται, ανακατωμένες με άλλον τόνο ώστε το γκρι να μην αποτελεί total look. Eιδικά όταν διανύεις μια μεταβατική φάση και παρατηρείς διχρωμία στο κεφάλι σου. Tα grey hair είναι μεγάλη τάση όπως υποστηρίζουν αγαπημένες stars και style icons όπως οι Γκουίνεθ Πάλτροου και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Δεν τα κρύβουμε αλλά «παίζουμε» δημιουργικά μαζί τους θεωρώντας πως τα σημάδια πως ο χρόνος περνάει μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε γοητευτικές και σοφιστικέ με έναν άλλο, καινούριο τρόπο. Αλλωστε η ομορφιά της ώριμης ηλικίας έχει εξελιχθεί σε κίνημα στο beauty στερέωμα. Αν δεν σας αρέσουν οι «κατηγορηματικά» γκρίζες εικόνες της Τζέιν Φόντα ή της Αντι Μακ Ντάουελ, αλλά ζητάτε κάτι πιο σύνθετο, επενδύστε λοιπόν στη νεωτεριστική μέθοδο Herringbone Highlights.

 

Ο γνωστός hair- colorist, Tom Smith, που «σκίζει» στο Instagram αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του την τέλεια τεχνική που εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στα φυσικά γκρίζα μαλλιά. Mε το όνομα Herringbone Highlights είναι η τεχνική που ούτε κρύβει, ούτε καλύπτει, αντίθετα αναδεικνύει τις ασημόλευκες τούφες μας.

Κοντά με τη λογική του balayage, τις ενσωματώνει στη βαφή δημιουργώντας λάμψη και διάσταση στο χρώμα των μαλλιών μας. Το μυστικό δεν είναι να τοποθετηθούν φωτεινές πινελιές η μια πάνω στην άλλη, όπως στο κλασικό balayage, αλλά οι διαφορετικές αποχρώσεις να  σκορπίζονται σε όλα τα μαλλιά.

Ας  ζητήσουμε από τον hair stylist να αναμείξει τις γκρι τούφες με ζεστές και ψυχρές ανταύγειες, καθιστώντας παράλληλα σαφές ότι πρέπει να αναμειγνύονται ακανόνιστα. Το αποτέλεσμα είναι κάτι σαν ντεγκραντέ παραλλαγές του γενικού χρώματος. Eνα εφυιές blending.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View