Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Αστυνομικό σασπένς: Η ανατρεπτική «Τέλεια μητέρα» στο Netflix με φόντο το Παρίσι

Αστυνομικό σασπένς: Η ανατρεπτική «Τέλει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρωταγωνιστεί η 50χρονη Ζιλί Γκαγιέ, σύντροφος του τ. γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, βασίζεται σε πραγματική καταδίκη φοιτήτριας για δολοφονία συγκατοίκου της

Μια μίνι σειρά που έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των επιλογών των τηλεθεατών του Netflix τις τελευταίες μέρες είναι το «Μια τέλεια μητέρα».  Τέσσερα μόλις επεισόδια στα γαλλικά βασισμένα σε βιβλίο αστυνομικού μυστηρίου με κεντρική ηρωίδα την Ελέν, που πασχίζει να αποδείξει την αθωότητα της κατηγορούμενης για φόνο κόρης της. Ενώ ζει στο Βερολίνο, η Ελέν ταξιδεύει εσπευσμένα στο Παρίσι γιατί μαθαίνει πως η αγαπημένη της Ανια είναι βασική ύποπτος δολοφονίας και μάλιστα με ακλόνητα στοιχεία. Μαζί με τον πρώην σύντροφό της, δικηγόρο θα ξεκινήσουν έναν αγώνα για να ανατρέψουν την κατηγορία. Πρόκειται για ένα πολύ καλογυρισμένο θρίλερ με πρωταγωνίστρια τη γνωστή γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, σύντροφο του τ. γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ. .

Η παραγωγή αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Nina Darnton, «Μια Τέλεια Μητέρα» με θέμα την  πραγματική ιστορία της φοιτήτριας Amanda Knox, η οποία καταδικάστηκε για τον φόνο της συγκατοίκου της, Meredith Kercher.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, η Amanda μετακόμισε στην ιταλική Περούτζια, για να σπουδάσει και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η αρχικά αισιόδοξη αυτή κίνησή της όμως, μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν, λίγους μήνες αργότερα, καταδικάστηκε για τον φόνο μίας εκ των συγκατοίκων της. Η νεαρή φοιτήτρια δούλευε καθημερινά για να συντηρήσει τη ζωή και τις σπουδές της στην Ιταλία και πέρα από τον σύντροφό της, Raffaele Sollecito, δεν είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με κάποιον άλλο. Αυτή η ψυχρότητα απέναντι στις συγκατοίκους της ήταν και το πρώτο σημάδι που έκανε την Amanda νούμερο ένα ύποπτη για το φόνο της Meredith. Η απάθεια της και το γεγονός ότι άργησε να καλέσει την αστυνομία παρότι ήταν αυτή που ανακάλυψε το πτώμα, υπέγραψαν την ενοχή και την καταδίκη της. Η πραγματικότητα όμως ήταν αρκετά μακριά από αυτό που τελικά αποφάσισε το δικαστήριο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View