Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πολύς κόσμος στο μουσικό live του Σωκράτη Μάλαμα στην Πάτρα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πολύς κόσμος στο μουσικό live του Σωκράτ...

Το βράδυ της Τετάρτης 1/6 στον υπαίθριο χώρο στο παλαιό Πτωχοκομείο, στην Ακτή Δυμαίων

Ο Θεσσαλονικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Σωκράτης Μάλαμας που οι παλιότεροι θυμούνται από τα ξεχωριστά live του στο Κάστρο, ήρθε στην Πάτρα την περασμένη Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, απ’ όπου και ξεκίνησε με επιτυχία την φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία. Μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια του όπως το «Τσιγάρο ατέλειωτο» που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα ο Σωκράτης Μάλαμας προσέλκυσε πολύ κόσμο όλων των ηλικιών που τον χειροκρότησε θερμά το βράδυ της Τετάρτης στον υπαίθριο χώρο του Royal Theater (παλαιό Πτωχοκομείο).

Αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες, φάλτσοι χρησμοί, κάτοπτρα και λαϊκά τραγούδια όπως η «Πριγκηπέσα» που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα, συνθέτη και τραγουδιστή εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια, ακούστηκαν στη διάρκεια του live. Μαζί του ήταν η Ιουλία Καραπατάκη, ο Πέτρος Μάλαμας και ο Φώτης Σιώτας που έπαιξε Βιολί και βιόλα και τραγούδησε.

Τον συνόδευσαν ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο, ο Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, Λαούτο, μπουζούκι, ο Κλέων Αντωνίου: Ηλεκτρική κιθάρα, ο Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα & ο Γιάννης Μάλαμας: Κρουστά.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture