Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο το "Top Gun: Maverick"

Πάτρα: Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στο θ...

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, 36 χρόνια μετά το 1ο φιλμ ήδη σαρώνει σε εισπράξεις και έχει πάρει και πολύ καλές κριτικές

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα από την Πέμπτη 2/6 έως και την Τετάρτη 8/6/2022 με ώρα έναρξης 21:30, η προβολή του θεαματικού όσο και νοσταλγικού και συγκινητικού φιλμ «Top Gun: Maverick» με τον σούπερ σταρ Τομ Κρουζ.

Σκηνοθεσία: Τζόσεφ Κοσίνσκι.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Χαμ, Γκλεν Πάουελ, Λιούις Πούλμαν, Τσαρλς Πάρνελ, Μπασίρ Σαλαχούντιν, Μόνικα Μπάρμπαρο, Τζέι Έλις, Ντάνι Ραμίρεζ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και ο Εντ Χάρις.

Διάρκεια: 131 λεπτά

Περίληψη

Με πάνω από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού, ο Πιτ ‘’Μάβερικ’’ Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει. Συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα ‘’Ρούστερ’’ και ‘’Γκουζ’’ αντίστοιχα.

Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

Η ταινία ξεκίνησε αρκετά καλά την πορεία της στις Ελληνικές αίθουσες με κοντά 60.000 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις της την πρώτη εβδομάδα προβολής της ξεπέρασαν τα 300 εκατ. δολάρια.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ. 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture