Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απλά υπέροχος ο Τομ Κρουζ στις Κάννες - Παρέδωσε και master class - Του απονεμήθηκε και Χρυσός Φοίνικας

Απλά υπέροχος ο Τομ Κρουζ στις Κάννες - ...

«Γιατί γυρίζω ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές; Γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Ρωτήσατε ποτέ τον Τζιν Κέλι γιατί χορεύει;», απάντησε αποστομωτικά σε ερώτηση που του έγινε

Ο 59χρονος Αμερικανός σούπερ σταρ του σινεμά Τομ Κρουζ δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά. Αυτό είναι άλλωστε και το «μότο» του, χρόνια τώρα, όπως δεν παραλείπει να το αναφέρει κάθε φορά που του δίνεται ευκαιρία, όπως και στο master class που έδωσε την Τετάρτη 18/5, μια μόνο από τις δουλειές που του έχει βάλει το 75ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών να κάνει ως επίτιμο και πιο διάσημο καλεσμένο από όλους φέτος, αναφέρει στην ανάρτηση του το flix.gr

«Γιατί γυρίζω ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές; Γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Ρωτήσατε ποτέ τον Τζιν Κέλι γιατί χορεύει;», απάντησε αποστομωτικά ο χαμογελαστός Τομ Κρουζ στην ερώτηση γιατί κάνει μόνος του - με επεισοδιακούς τραυματισμούς και πραγματικές «επικίνδυνες αποστολές» - όλες τις δύσκολες σκηνές δράσης.

Κι όλα αυτά λίγο πριν ο ουρανός των Καννών γεμίσει από αεροπλάνα που «ζωγράφισαν» τα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας και ξεκινήσει η επίσημη προβολή του «Top Gun Maverick» του Τζόζεφ Κοζίνσκι όπου πρωταγωνιστεί ο Κρουζ, φιλμ που καθυστέρησε δύο χρόνια να βγει στις αίθουσες λόγω του covid 19.

Μέσα στην αίθουσα του Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο και επιφύλαξε & μία ρετροσπεκτίβα στον σταρ Τομ Κρουζ, ο αεικίνητος ηθοποιός παρέλαβε και ένα τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη γεμάτη παρουσία του στο Φεστιβάλ.

Κοντά του ήταν και ηθοποιοί της ταινίας που είναι η συνέχεια του θρυλικού 1ου Top Gun του Τόνι Σκοτ που έκανε μεγάλο σταρ τον Κρουζ το 1986. Στα πλάνα είδαμε την βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Κόνελι που συμπρωταγωνιστεί στο «Top Gun Maverick».

Το 75ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 17 έως και τις 28 Μαΐου 2022.

Οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr

H ταινία "Top Gun: Maverick" ξεκινά να προβάλλεται και στην Πάτρα από τις 25/5/2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight