Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή η πρεμιέρα του νέου "Top Gun: Maverick" στο Σαν Ντιέγκο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή η πρεμιέρα του νέου "Top Gu...

Ο 59χρονος σούπερ σταρ Τομ Κρουζ εντυπωσίασε με τη λάμψη και το χαμόγελο του αλλά και την κομψότητα του - Η ταινία ανμένεται 25/5 στην Ελλάδα

Η παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φιλμ «Top Gun: Maverick» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 στο San Diego της Καλιφόρνια και φυσικά ήταν παρών ο 59χρονος και πάντα λαμπερός σούπερ σταρ Τομ Κρουζ που πρωταγωνιστεί στο φιλμ που είναι η συνέχεια της πρώτης θρυλικής ταινίας του 1986.

Το παρών έδωσαν στην πρεμιέρα μεταξύ άλλων εκτός του ιδιαίτερα κομψού Τομ Κρουζ, οι Μάιλς Τέλερ και Τζένιφερ Κόνελι που συμπρωταγωνιστούν στο «Top Gun: Maverick» καθώς και ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Η ταινία θα βγει 25 Μαΐου 2022 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON και η προπώληση των εισιτηρίων & στην Πάτρα στο Odeon Veso Mare έχει ήδη αρχίσει.

Λίγα λόγια για την ταινία

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (ο Μάιλς Τέλερ του Οσκαρικού φιλμ «Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Ο Τομ Κρουζ που στις 3 Ιουλίου θα γίνει αισίως 60 χρονών (πραγματικά δεν του φαίνεται καθόλου καθώς παραμένει σε εξαιρετική φόρμα) είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους και εμπορικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με μια καλλιτεχνική διαδρομή που ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του '80.

Το σενάριο του «Top Gun: Maverick» συνυπογράφουν οι: Έχρεν Κρούγκερ, Έρικ Σίνγκερ, Κρίστοφερ Μαγκουάιρ.

Στην ταινία παίζει & ο Τζον Χαμ.

Επίσης όπως ήδη γράψαμε, η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Lady Gaga ερμηνεύει το νέο single «Hold My Hand» που είναι το μουσικό θέμα της ταινίας «Top Gun: Maverick». Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές και αποτελεί σύνθεση της Lady Gaga. Το «Billboard» έγραψε πως «h LadyGaga ανυψώθηκε με το “HoldMyHand”» και το «Vanity Fair» επαίνεσε το τραγούδι, αναφέροντας πως «εκτόξευσε την Lady Gaga & θα την φτάσει σίγουρα στην κούρσα των επόμενων Όσκαρ».

Το φωτογραφικό υλικό μας εστάλη από την Odeon.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight