Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Lady Gaga έγραψε και ερμηνεύει το τραγούδι του πολυαναμενόμενου "Top Gun: Maverick"

Η Lady Gaga έγραψε και ερμηνεύει το τραγ...

Ο τίτλος του κομματιού είναι «Hold My Hand» & είναι σε παραγωγή της Lady Gaga, του BloodPop και του Μπέντζαμιν Ράις

Με μια δυναμική μπαλάντα - power ballad που ενώνει τα 80s με το σήμερα, η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Lady Gaga που ήταν υπέροχη και στην φετινή τελετή των βραβείων Γκράμμυ όπου και ήταν υποψήφια χάρη στον εκπληκτικό δίσκο της με τον βετεράνο Τόνι Μπένετ, με τίτλο «Love for sale», «στιγματίζει» με την καλή έννοια την επιστροφή του περίφημου «Top Gun» και θα λέγαμε, όπως γράφει και το flix.gr, πως διεκδικεί ήδη το βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το 2023.

Ο λόγος λοιπόν για το κομμάτι με τίτλο «Hold my Hand» της Lady Gaga που ακούγεται στο «Top Gun: Maverick» που θα βγει στους κινηματογράφους και της χώρας μας στις 26 Μαΐου 2022. Το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται ήδη στα Odeon Veso Mare.

Η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια και ηθοποιός (για το τραγούδι «Shallow» που συνυπέγραψε με τον Μπράντλει Κούπερ και ακούστηκε στην ταινία του 2018, «Ένα Αστέρι γεννιέται», ανακοίνωσε πως 3 Μαΐου κυκλοφορεί το τραγούδι που έγραψε για την ταινία «Top Gun: Maverick» με τίτλο «Hold My Hand». Το κομμάτι είναι σε παραγωγή της Lady Gaga, του BloodPop και του Μπέντζαμιν Ράις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο ίδιος ο σταρ, Τομ Κρουζ ο οποίος ζήτησε από την Lady Gaga να γράψει το κεντρικό τραγούδι της ταινίας όταν ο ίδιος την είδε στο σόου της Enigma στο Λας Βέγκας το 2019.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Lady Gaga ανέβασε και στο λογαριασμό της στο twitter μερικούς από τους στίχους του τραγουδιού, το οποίο όπως αναφέρει το flix.gr, φέρνει μνήμες από τις δυναμικές μπαλάντες των 80s με ένα άγγιγμα διαχρονικότητας που διακρίνει πάντα τα τραγούδια της. «Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν συνειδητοποίησα στην αρχή τα πολλαπλά επίπεδα του σε σχέση με την ταινία, τον δικό μου ψυχισμό αλλά και τη φύση του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

*Η ταινία «Top Gun: Maverick» σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοσίνσκι, θα κάνει την πρεμιέρα της φέτος στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών σε λίγο καιρό. Το σενάριο είναι του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, και ανάμεσα στους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τον Τομ Κρουζ βρίσκονται ο Μάιλς Τέλερ, ο οποίος ερμηνεύει τον γιο του Γκουζ, ο Εντ Χάρις, ο Τζον Χαμ, ο Γκλεν Πάουελ και η υπέροχη Τζένιφερ Κόνελι ενώ ο «αντίπαλος του» στην 1η θρυλική ταινία του αείμνηστου Τόνι Σκοτ, το 1986, Βαλ Κίλμερ επιστρέφει ως «Αϊσμαν».

Μπορείτε να σκούσετε εδώ το «Hold my Hand».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight