Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαγική η στιγμή που η Λάιζα Μινέλι με τη βοήθεια της Lady Gaga ανήγγειλε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας

Μαγική η στιγμή που η Λάιζα Μινέλι με τη...

Πριν από 50 χρόνια η Μινέλι είχε θριαμβεύσει στα Όσκαρ με το "Καμπαρέ"

H σούπερ σταρ Lady Gaga ξέρει να τιμά και να σέβεται τους μεγαλύτερους ηλικιακά και σε διάρκεια καριέρας καλλιτέχνες και έχει συνεργαστεί με θρύλους όπως ο Τόνι Μπένετ. Το σεβασμό της και την αγάπη της λοιπόν απέδειξε η Lady Gaga όταν συνόδεψε και βοήθησε ως συμπαρουσιάστρια στο σημαντικότερο βραβείο της απονομής των Όσκαρ, αυτό της καλύτερης ταινίας, την θρυλική Λάιζα Μινέλι (Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου στην απονομή του 1973 για το «Καμπαρέ»). Η Μινέλι στα 76 της χρόνια σήμερα αλλά με πολλά προβλήματα υγείας ανήγγειλε λοιπόν σε μία απρόσμενη εμφάνιση - έκπληξη, με τη βοήθεια και πολύτιμη υποστήριξη της Lady Gaga το βραβείο Όσκαρ της καλύτερης ταινίας της 94ης απονομής που πήγε στο ανεξάρτητο και συγκινητικό «Coda» της Σιάν Χέντερ.

Η 36χρονη Gaga παρότι έμεινε εκτός υποψηφιοτήτων για την ερμηνεία της στον ταινία «Ο Οίκος Gucci» δεν έδειξε να πτοείται και ντυμένη σχετικά σεμνά με σμόκιν και μαζεμένα τα μαλλιά, συνόδεψε την Minnelli στη σκηνή με το κοινό να χειροκροτεί ολόθερμα, εξάλλου τέτοιες στιγμές αξίζει να θυμόμαστε από κάθε απονομή των Όσκαρ και σίγουρα όχι το δυνατό χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ!

Η Minnelli παρότι καθόταν σε αναπηρική καρέκλα και κάπως έτρεμε, ήταν λαμπερή στο πρόσωπο και χαμογελαστή & είχε την τρυφερή υποστήριξη και στοργή της Lady Gaga που της κρατούσε συνεχώς το χέρι και της έλεγε «βλέπεις πως κάνει ο κόσμος, σε λατρεύουν".

Η Minnelli που έχει θριαμβεύσει σε όλα τα κορυφαία βραβεία της σώουζμπιζ όπως Όσκαρ, Χρυσές Σφαίρες, Τόνι, έμοιαζε να τα έχει λίγο χαμένα αλλά όλα πήγαν μία χαρά. «Ξέρετε πόσο αγαπώ να δουλεύω με θρύλους και είναι πραγματικά τιμή μου να παρουσιάζω το τελικό βραβείο της βραδιάς των Όσκαρ με μία αληθινή θρύλο της βιομηχανίας του θεάματος", είπε η Gaga. Όπως διαβάσαμε στο σάιτ του People, απ’ όπου & η φωτ., ο πρώην publicist της Λάιζα Μινέλι, Scott Gorenstein αποκάλυψε πως "η ίδια η Lady Gaga ζήτησε να είναι η Liza Minnelli μαζί της και να παρουσιάσουν το βραβείο" και φυσικό ήταν η Ακαδημία των Όσκαρ να συμφωνήσει.

Η φωτ. έχει credit: Neilson Barnard/Getty από την ανάρτηση του people.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight