Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Λαμπίρη: «Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα»

Χριστίνα Λαμπίρη: «Παρακολουθούσα τα νού...

«Ήταν το πρώτο που έκανα όταν άνοιγα τα μάτια μου»

Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την τηλεόραση, το κουτσομπολιό που δεν της άρεσε, τον γάμο και τη σχέση με την κόρη και το εγγόνι της.

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί, μέγα λάθος και το έκανα στο παρελθόν. Αν με ρωτάς, αν έχω απολαύσει σπουδαίες επαγγελματικές στιγμές, η απάντηση είναι για πάρα πολύ λίγο. Το κουτσομπολιό, που δεν το αγαπώ άλλα μία χαρά μας έβγαλε μέχρι εκεί που μας έβγαλε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, άβολο», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη είπε στη συνέχεια: «Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα, το πρώτο που έκανα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά. Ανέχομαι, άλλα έχω εκρήξεις και γίνεται χαμούλης, όταν με πιάνει το «κεφαλλονίτικο», μού γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, επειδή ταυτίζομαι πολύ με τον παρουσιαστή και ξέρω την θέση του, είναι σαν το ξαναζώ και με στεναχωρεί».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Φυσικά και έχω στερηθεί στιγμές με την κόρη μου και τώρα προσπαθώ να το αναπληρώσω. Φοβόμουν πάντα την δέσμευση, δεν έχει να κάνει με τον γάμο όμως, έχει να κάνει με την σχέση των ανθρώπων. Όσο περνάει ο καιρός, όταν λείπει ο άνδρας, είναι ακόμα πιο δύσκολο, θαυμάζω σε αυτόν τα πάντα. Δεν είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος, πανικοβάλλομαι, είμαι drama queen, θα πνίγω σε μία κουτάλια νερό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight