Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Μια λουλουδάτη παρέλαση με άνθινο άρμα, σήμερα το απόγευμα - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μια λουλουδάτη παρέλαση με άνθινο...

Για την "Πανσέληνο των λουλουδιών"

Μια παρέλαση με  άνθινο άρμα θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Πανσέληνος των λουλουδιών" που διοργανώνουν η ΑΜΚΕ "ΣΦήγΚΕΣ Πολιτιστική Δημιουργία" και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο Αρίστος Σταθόπουλος, γνωστός καρναβαλιστής και ο Γιώργος Σταυρόπουλος  κατασκεύασαν  όμορφα άνθινα άρματα.

Σε αναρτησή της η Βικτωρία Αγγελοπούλου αναφέρει:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ (Σήμερα)
Δια χειρών Αρίστου Σταθόπουλου και Γιώργου Σταυρόπουλου!!!
Ελάτε να μας δείτε από κοντά. Η παρουσία των συμπολιτών μας θα βοηθήσει να καθιερώσουμε τη γιορτή που είναι ΥΜΝΟΣ στην Άνοιξη και στη Ζωή.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ: Ωρα 19,00 Ψηλαλώνια, Γούναρη, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, πλ. Γεωργίου, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, (20,30,) Μαιζώνος, Γούναρη, Ρ. Φεραίου, Αγ. Νικολάου, Μαιζώνος ,Πλ. Γεωργίου.

 

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Στις 27 και 28 Μαΐου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την σύμπραξη της ΑΜΚΕ "ΣΦήγΚΕΣ Πολιτιστική Δημιουργία", διοργανώνει την εκδήλωση "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ" με παρελάσεις και συναυλίες στην Πάτρα και τον Πύργο. Ειδικότερα:

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ώρα 19.00:

Παρέλαση άνθινου άρματος, συνοδεία μελών της ΑΜΚΕ στους δρόμους της Πάτρας: Πλατεία Υψ. Αλωνίων περιμετρική, Σισίνη, Γούναρη, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Πλ. Γεωργίου,  (ημίωρη στάση ) Μαιζώνος, Γούναρη, Ρ. Φεραίου, Αγίου Νικολάου, Μαιζώνος, Πλ. Γεωργίου.  

Ώρα 20.30:

Συναυλία έξω από το Δημοτικό Θέατρο, από τις ομάδες Κρουστών και Χορωδίας των Σφηγκών. Διευθύνουν Αβροκόμη  Ξενόγιαννη και Νίκος Φορλίδας. 

 

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ώρα 12.00:

Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου: Μανωλοπούλου (Διοικητήριο) , Μπιζανίου,  28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία Πύργου όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την ομάδα κρουστών και την χορωδία των Σφηγκών.

 

Συντελεστές εκδήλωσης:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΑΜΚΕ "ΣΦήγΚΕΣ Πολιτιστική Δημιουργία"

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΜΑΤΟΣ:

 

"Asteriscos" Art construction ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΘΙΝΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ:

Γιώργος Σταυρόπουλος.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟΥ:

 Albena Penkova

ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:

Τάκης Πανούτσος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας, κ. Κοροβέσης δήλωσε «στο φετινό και ιδιαίτερα  πλούσιο και ποικιλόμορφο πολιτιστικό πρόγραμμα της ΠΔΕ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μια γιορτή αποχαιρετισμού στην Άνοιξη, την  εποχή που μας δημιουργεί το συναίσθημα της Αναγέννησης, της Νέας αρχής , το συναίσθημα που όλοι μας αναζητήσαμε  μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας. Το πολιτιστικό πρόγραμμα της ΠΔΕ σχεδιάστηκε με γνώμονα όχι μόνο της διατήρησης αυτού του συναισθήματος αλλά και την δημιουργία εικόνων και αναμνήσεων που θα μας συντροφεύουν για χρόνια»

 

            Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη  Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικόλαο Κοροβέση για την εκτίμηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Για τις ΣΦήγΚΕΣ 

Η Διαχειριστής

Βικτωρία Αγγελοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture