Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το φιλμ «Μαγνητικά Πεδία» του κομίστα Γιώργου Γούση έκανε την μεγάλη πρεμιέρα του στο σινε-Φλερύ

Το φιλμ «Μαγνητικά Πεδία» του κομίστα Γι...

Είναι ένα συγκινητικό & τρυφερό road movie που αφηγείται την ιστορία δυο ανθρώπων που, μετά την τυχαία συνάντησή τους φτάνοντας στην Κεφαλονιά, αποφασίζουν να περιπλανηθούν μαζί στο νησί

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Γούση «Μαγνητικά Πεδία» στον θερινό κινηματογράφο Φλερύ, στην Αθήνα. Παρόντες ήταν ο σκηνοθέτης, οι πρωταγωνιστές Έλενα Τοπαλίδου και Αντώνης Τσιοτσιόπουλος και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, η ομάδα παραγωγής της ταινίας Heretic, αλλά και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μετά την προβολή, ακολούθησε πάρτι για τους καλεσμένους, με μουσική από τον Blue Lagoon (Kormoranos).

Τα «Μαγνητικά Πεδία» που είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του κομίστα Γιώργου Γούση, κέρδισαν τις καρδιές κοινού και κριτικών στο περσινό Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου απέσπασαν 6 βραβεία (μεταξύ των οποίων τον Χρυσό Αλέξανδρο), ενώ είναι τώρα υποψήφια για 7 βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το φιλμ από την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 θα προβάλλεται στους κινηματογράφους της χώρας σε διανομή από το Cinobo.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιώργος Γούσης, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είμαι χαρούμενος που επιτέλους η ταινία μέσω του Cinobo θα φτάσει στους θεατές των θερινών σινεμά. Εύχομαι να μας δώσουν την ευκαιρία να τους ψυχαγωγήσουμε, να απολαύσουν την ταινία και να κουβαλήσουν κάτι από αυτή μαζί τους όταν φύγουν από το σινεμά. Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη χαρά για εμάς."

Στα βήματα της τριλογίας Πριν το Ξημέρωμα, Πριν το Ηλιοβασίλεμα, Πριν τα Μεσάνυχτα του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το συγκινητικό και τρυφερό road movie με μεγάλη καρδιά, αφηγείται την ιστορία δυο ανθρώπων που, μετά την τυχαία συνάντησή τους φτάνοντας στην Κεφαλονιά, αποφασίζουν να περιπλανηθούν μαζί στο νησί σε αναζήτηση του κατάλληλου μέρους να θάψουν ένα μεταλλικό κουτί.

*Αξίζει να θυμίσουμε πως στις 30 Μαρτίου 2022 ο Νίκος Καββαδίας του «Γυμνού Οφθαλμού» είχε πραγματοποιήσει προβολή της ταινίας «Μαγνητικά Πεδία» στην Πάτρα, στη 2η αίθουσα του Πάνθεον.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από το Cinobo.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture