Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 για την ταινία «Κώδικας: Εκδίκηση – The Protege»

Πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 για τη...

Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία «Κώδικας: Eκδίκηση – The Protege» που μας έρχεται από το στούντιο της μεγάλης επιτυχίας «John Wick» και από τον σκηνοθέτη του «Casino Royale», τον Μάρτιν Κάμπελ.

Η ταινία βγαίνει σε διανομή της Odeon και θα την δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare. Πρόκειται για περιπετειώδες θρίλερ διάρκειας 109 λεπτών. Παίζουν οι ηθοποιοί Μάγκι Κιου, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Μάικλ Κίτον καθώς και οι Patrick Malahide, David Rintoul, Ori Pfeffer, Ray Fearon, Caroline Loncq και Robert Patrick.

Στο εξωτερικό και δη στις ΗΠΑ η ταινία είχε κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου 2021 και οι έως τώρα εισπράξεις της είναι στα 8 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το στόρι, η Άννα (Μάγκι Κιου) έχει ανελιχθεί στην πιο εξειδικευμένη δολοφόνο στον κόσμο, αφού εκπαιδεύτηκε από τον θρυλικό δολοφόνο Μούντι (στο ρόλο ο Σάμιουελ Τζάκσον που φέτος του απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο Όσκαρ) που τη διέσωσε όταν εκείνη ήταν παιδί. Όταν ο Μούντι - ο άντρας που ήταν σαν πατέρας της και της έμαθε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για την εμπιστοσύνη και την επιβίωση - σκοτώνεται βάναυσα, η Άννα ορκίζεται εκδίκηση. Καθώς εμπλέκεται με έναν αινιγματικό δολοφόνο (Μάικλ Κίτον) που δεν θα της κρύψει την έλξη του προς εκείνη, η αντιπαράθεση τους γίνεται θανατηφόρα.

*Η 42χρονη, γεννημένη στη Χονολουλού, Maggie Q έχει παίξει σε γνωστές ταινίες όπως τα φιλμ Mission: Impossible III (2006), Live Free or Die Hard (2007), Priest (2011) και Fantasy Island (2020). Επίσης είχε υποδυθεί την Tori Wu στο φιλμ επιστημονικής φαντασίας Divergent το 2014, ρόλο που επανέλαβε & στα σίκουελ, Insurgent (2015) και Allegiant το 2016.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture