Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Αχτσιόγλου, δεύτερος ο Διονύσης Τεμπονέρας στην Αττική στη νέα Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Αχτσιόγλου, δεύτερος ο Δι...

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία καταμέτρησης του συνόλου της σταυροδοσίας

Συνεχίζεται η καταμέτρηση για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου πλέον εκλέγονται τα 150 από τα 300 μέλη της, δηλαδή το 50% της σύνθεσής της.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες, την πρώτη θέση στην Αττική φαίνεται πως καταλαμβάνει η Τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, ενώ δεύτερος φαίνεται να εκλέγεται ο Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία καταμέτρησης του συνόλου της σταυροδοσίας.

Ακόμη, στην πρώτη δεκάδα για το λεκανοπέδιο της Αττικής φαίνεται πως βρίσκονται οι: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται και τα τελικά αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, πρώτος στα Χανιά ήρθε και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ενώ την εκλογή της στη Δυτική Μακεδονία πέτυχε και η βουλευτής, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με αμφότερους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ευχαριστούν στα κοινωνικά δίκτυα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την εμπιστοσύνη τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις