Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λούκας Γιώρκας: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη συμμετοχή στην Eurovision

Λούκας Γιώρκας: Η άγνωστη ιστορία πίσω α...

Τι αποκάλυψε

Για την συμμετοχή του πριν χρόνια στην Eurovision μίλησε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος και είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι στο «Watch my dance» στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επιλογή του κομματιού και τον τρόπο που μέσα σε… 42 ώρες έφτασε στην ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα ο Λούκας Γιώρκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πολύ αναπάντεχο, συνέβη 42 ώρες πριν καταθέσουμε τη συμμετοχή μας. Δηλαδή είχαμε δηλώσει ότι θα συμμετέχουμε στην Eurovision, θα πήγαινα με άλλο τραγούδι και 42 ώρες πριν εμπνεύστηκε σαν ιδέα το «Watch my dance», γράφτηκε, ηχογραφήθηκε και το καταθέσαμε».

«Στο πρώτο demo, μάλιστα, που στείλαμε στην ΕΡΤ για το τραγούδι, το ραπ κομμάτι το έκανα εγώ γιατί δεν είχαμε βρει ακόμα ποιος θα το κάνει. Τότε δούλευα μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα στην Ιερά Οδό. Είχαμε βρει άλλο τραγούδι, τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια θα πω ότι θα πήγαινα με τραγούδι του Νίνο, ο Γιώργος Λύρας εμπνεύστηκε σαν ιδέα το Watch my Dance».

«Πήρε τηλέφωνο την Ελεάννα Βραχάλη και τον Σταύρο Χριστοδουλόπουλο και τους είπε την ιδέα του. Βράδυ Παρασκευής αυτό, Σάββατο πρωί είχαμε το τραγούδι σαν demο και Κυριακή απόγευμα πήγα στο στούντιο και το τραγούδησα. Την Δευτέρα το καταθέσαμε στην ΕΡΤ»» συμπλήρωσε ο Λούκας Γιώρκας.

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight