Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δήμητρα Κωστάκη: «Είχα πάρει 15 εκατομμύρια δραχμές για 4 ημέρες»

Δήμητρα Κωστάκη: «Είχα πάρει 15 εκατομμύ...

Τι αποκαλύπτει το μοντέλο

Η Δήμητρα Κωστάκη μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε ως μοντέλο τις «χρυσές» εποχές.

«Δεν υπάρχει καμία σχέση στα οικονομικά. Ακούω τις τιμές που παίρνουν τώρα τα μοντέλα, τα χρήματα είναι τίποτα. Θυμάμαι την πιο ακριβοπληρωμένη μου δουλειά, ήταν με Γερμανό πελάτη. Είχα πάει αεροπορικώς από τη Γερμανία Λονδίνο, από Λονδίνο Άγιο Δομίνικο, έμεινα δύο μέρες εκεί, πήρα πλοίο και πέρασα 12 μέρες στον Ατλαντικό, έφτασα Κανάριους Νήσους. Είχα πάρει αν θυμάμαι καλά 15.000.000 δραχμές».

«Με έχουν απορρίψει στο Παρίσι, σε υψηλή ραπτική, γιατί με θεωρούσαν χοντρή. Δεν θυμάμαι πόσα κιλά μου είχαν πει να χάσω. Εν τω μεταξύ, αν έχανα άλλα δύο κιλά θα πήγαινα νοσοκομείο», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Κωστάκη και σημείωσε: «Έχω δεχθεί τρομερό ανταγωνισμό. Στα φινάλε των show αν ήμουν εγώ με νυφικό, πάντα βρισκόμουν πίσω, δεν ήμουν ποτέ με τον σχεδιαστή, είχαν μπει άλλες δέκα μπροστά».


Για το GNTM η Δήμητρα Κωστάκη δεν μάσησε τα λόγια της. «Όταν είδα τις δοκιμασίες στο GNTM, είδα τις κοπέλες που τις είχαν βάλει να κάνουν πασαρέλα κάθετα προς τα κάτω, έκλεισα την τηλεόραση και δεν το ξαναείδα ποτέ. θεωρώ ότι με τον τρόπο που δουλεύουν δεν έχει μάθει κανένα από αυτά τα κορίτσια να κάνει καν πασαρέλα.

Δεν καταλαβαίνω εγώ αυτά τα κόνσεπτ, είναι καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους. Δε νομίζω ότι κάποιο από αυτά τα κορίτσια κάνει καριέρα επειδή κρεμάστηκε από την ταράτσα ή μπήκε σε μια πισίνα η οποία κουνιόταν και κόντευε να πέσει μέσα στην πισίνα.

Δεν με έχουν καλέσει να κάνω κάποιο guest, γιατί καλούν μοντέλα που δεν έχουν κάνει διεθνή καριέρα. Είναι μάλλον πολύ πιο ενημερωμένες από εμένα», κατέληξε η Δήμητρα Κωστάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight