Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κι άλλα σπίτια που μου έχουν πάρει, απλά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κι άλλα σπίτια που μ...

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την πώληση του ακινήτου του, τα χρέη στο Δημόσιο, αλλά και την πιθανότητα να μπει ξανά φυλακή

Για τον πλειστηριασμό του ακινήτου του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Το ακίνητο των 31,5 στρεμμάτων πωλήθηκε τελικά, προ ολίγων ημερών σε δημοπρασία έναντι 9.000.0001 ευρώ, δηλαδή 1 ευρώ μόλις πάνω από την τιμή εκκίνησης.

«Το ακίνητό μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, ούτε θέλω να μάθω. Εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο αυτό δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο, γιατί δεν έχει άδεια. Αν γίνει, θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτίριο. Η κανονική του αξία αυτού του ακινήτου είναι 18 εκατ. . Τα 9 που δόθηκαν εν τέλει, ήταν μεγάλη ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως όσα χρόνια το ακίνητο αυτό βρισκόταν στην κατοχή του, ο ίδιος είχε διαπιστώσει πως είχε πέσει θύμα κλοπής από τους ίδιους του τους συνεργάτες.

«Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε, τα τριάντα χρόνια που ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα. Το κράτος πήρε λεφτά, πήρε δόξα από εμένα, γιατί έφερα όλους τους σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερη προσφορά απ' ότι μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά. Δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα», δήλωσε.

«Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, που είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για το κτίριο, ο ίδιος δήλωσε πως είναι λεηλατημένο. Μάλιστα, θεωρεί ότι αυτή ήταν η τιμωρία του από τους εχθρούς του.

«Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα με αυτή την υπόθεση, ακόμα χρωστάω λεφτά στο δημόσιο. Ποτέ δεν γνωρίζεις τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να με ξαναβάλουν μέσα. Έχω κι άλλα σπίτια που μου έχουν πάρει, απλά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα», είπε κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight