Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εκπληξη: Ο 84χρονος sir Αντονι Χόπκινς φοράει μπλουζάκι με ντόνατς σε fashion campaign

Εκπληξη: Ο 84χρονος sir Αντονι Χόπκινς φ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο βρετανός star έγινε ambassador του οίκου Loewe υπονομεύοντας με κέφι το σοβαρό καλλιτεχνικό του προφίλ

Θεωρείται «ιερό τέρας» της υποκριτικής τέχνης αλλά μας αιφνιδιάζει διακηρύσσοντας πως ο καθένας μας είναι ελεύθερος να ντύνεται όπως του αρέσει και να διασκεδάζει με τη μόδα, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Ο sir Αντονι Χόπκινς που πρόσφατα μας συγκίνησε στον «Πατέρα» αποκομίζοντας ένα ακόμα Οσκαρ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνήθως ανατρεπτικού, ισπανικού οίκου Loewe και μάλιστα χρίστηκε ambassador. Ο 84χρονος βρετανός ηθοποιός φόρεσε μάλιστα ένα μπλουζάκι με χρωματιστά ντόνατς κάτω από ένα μακρύ σακάκι με καρφιά ποζάροντας στην κάμερα του διάσημου φωτογράφου Juergen Teller για τις ανάγκες της καμπάνιας για τη συλλογή Pre-Fall 2022. Μάλιστα χαμογελά με  το διάσημο, αυθεντικό χαμόγελό του, ενώ στο πλάνο πρωταγωνιστεί επίσης η τσάντα Anagram του οίκου. Σε άλλη λήψη, ο Χόπκινς λανσάρει ένα ακόμα πιο casual look, με φούτερ που έχει κεντημένο το λογότυπο Loewe.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Jonathan Anderson, μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram.  Όπως δήλωσε «Ήταν απλώς συναρπαστικό. Είναι ένας πραγματικός θρύλος της υποκριτικής, φυσικά, αλλά ήταν τόσο ευγενικός και ταπεινός με όλους στο πλατό». 

 Στη συγκεκριμένη διαφημιστική εκστρατεία συμμετέχουν και άλλοι ηθοποιοί, η Τζέσι Μπέκλει της ταινίας The Lost Daughter, ο Τζος ο Κόνορ του The Crown, αλλά και η παραολυμπιονίκης από την Ιαπωνία Maya Nakanishi και το super model Κάια Γκέρμπερ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View