Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Αναχωρεί για την Αργυρούπολη η 50μελής Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής Πατρών

Αναχωρεί για την Αργυρούπολη η 50μελής Π...

Θα λάβει μέρος στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης

Αναχωρεί το Σάββατο 7/5/2022 για την Αργυρούπολη Αθήνας, η 50μελής Παιδική Χορωδία της «Πολυφωνικής», προκειμένου να λάβει μέρος στο 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης- Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Θα λάβουν μέρος, εκτός της «Πολυφωνικής» της Πάτρας, η Προπαιδική Χορωδία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης, η Παιδική- Νεανική Χορωδία «Arietta», Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Ν. Σμύρνης, η Παιδική- Νεανική Χορωδία Δήμου Π. Φαλήρου και η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης. Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ θα συνοδεύσει και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μαέστρος Σταύρος Σολωμός.

Στο μεταξύ, σωρεία συναυλιών ετοιμάζει η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού της σχεδιασμού, όπως: Παραστάσεις του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο 21-22.5.22, συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], στα «Χορωδιακά» του Μ.Ο. Σπάρτης, που θα γίνουν στην Καστροπολιτεία του Μυστρά, 28 & 29.5.22, αλλά και στην Κηφισιά, τον προσεχή Οκτώβριο και συμμετοχή του Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» (Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα), στην 5η Χορωδιακή Συνάντηση Γρεβενών, 18.6.22.

*Πρόσθετα συναυλίες ετοιμάζονται με την Προπαιδική Χορωδία [Διεύθυνση: Εμμανουέλα Μανωλάτου}, με την Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» [Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος], σεμινάριο με τον Χρήστο Τσιαμούλη και συναυλία με τον διάσημο Daly Ross, ενώ ο Οργανισμός ετοιμάζει μεγάλη συναυλία- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τον διαπρεπή συνθέτη- πιανίστα, Στέφανο Κορκολή, την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, 10μελή Ορχήστρα και τις χορωδίες του Οργανισμού, στο Φρούριο του Ρίου Πατρών, στις 23 Ιουλίου 2022.

Παράλληλα το Ωδείο της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος), ετοιμάζει 8 συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου, όπως αυτές αναλυτικά θα ανακοινωθούν δημοσίως.

Η μαέστρος Αρετούσα Νικολοπούλου.

Η μαέστρος Αρετούσα Νικολοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture