Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Επιτυχημένο το σεμινάριο Διεύθυνσης Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Επιτυχημένο το σεμινάριο Διεύθυνσ...

Πραγματοποιήθηκε από 28 έως 30 Απριλίου 2022 στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία στην Ακτή Δυμαίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο Διεύθυνσης Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών με προσκεκλημένο τον Basilio Astulez που διοργάνωσε η Xορωδία «Αντηχώ» υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Το σεμνάριο φιλοξενήθηκε στο χώρο Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων που παραχωρήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, το χρονικό διάστημα 28 με 30 Απριλίου 2022.

Ο πολυβραβευμένος μαέστρος, και χορωδιακός παιδαγωγός, με τον ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο διδασκαλίας του, o οποίος θεωρείται σημείο αναφοράς στη σημερινή χορωδιακή σκηνή, δίδαξε και μοιράστηκε εμπειρίες έχοντας ως εργαστήριό του 90 παιδιά και 60 συνέδρους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Παιδική Χορωδία Αντηχώ (με μαέστρο την Μέλπω Βικάτου), μαζί με τις προσκεκλημένες χορωδίες - Παιδική Χορωδία Ι.Ν.Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολη (μαέστρος Λώρα Πετροπούλου) και Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης (μαέστρος Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου),  ένωσαν τις φωνές τους αποτελώντας το χορωδιακό «εργαλείο» αναφοράς του εργαστηρίου .

Το σεμινάριο συνόδευσαν μουσικά η Έλενα Φέντκο στο πιάνο και ο Γιώργος Μπαράκος στα κρουστά.

*Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Χορωδίας «Αντηχώ» ευχαριστούν θερμά την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη που τίμησε με την παρουσία της  το Σεμινάριο,  την Ήρα Κουρή, πρόεδρο  της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας και την Σοφία Χρυσοπούλου, διευθύντρια της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, για την φιλοξενία καθώς και την πλήρη στήριξη. Τέλος ευχαριστεί δημοσίως όλους τους συνέδρους, Πατρινούς και μη, που αγκάλιασαν θερμά τη νέα διδακτική στο χορωδιακό τραγούδι με τη ενεργή συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture