Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 5/5 και στην Πάτρα η ταινία «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή»

Από την Πέμπτη 5/5 και στην Πάτρα η ταιν...

Στα Odeon Veso Mare - Η σκηνοθεσία είναι του Σάιμον Κέρτις - Αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται σε μία βίλα στη Νότια Γαλλία

Την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων η ταινία «Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή - Downton Abbey: A New Era».

H ταινία διάρκειας 2 ωρών, από τον βραβευμένο δημιουργό Τζούλιαν Φέλοους, αναμένεται να είναι κινηματογραφικό γεγονός όπως και η πρώτη ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο Michael Engler το 2019 και είχε κάνει διεθνείς εισπράξεις κοντά στα 195 εκατ. δολάρια.

«Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή» είναι η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επιστροφή του αγαπημένου καστ ηθοποιών, οι ήρωες των οποίων αυτή τη φορά ξεκινούν για ένα ταξίδι στη Ν. Γαλλία, για να ανακαλυφθεί το μυστήριο της νεοαποκτηθείσας κληρονομιάς μιας βίλας από την Βάιολετ Κρόουλι. Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν στην οικογένεια θα είναι συνταρακτικά.

Η εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Downton Abbey» ολοκληρώθηκε το 2015, έπειτα από 6 θριαμβευτικές σεζόν που καθήλωσαν εκατομμύρια θεατές όπου κι αν προβλήθηκαν, ενώ η συνέχεια της ιστορίας είναι γεμάτη χιούμορ, χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές και νέα ξεκινήματα.

Η σκηνοθεσία είναι του Σάιμον Κέρτις, το σενάριο του Τζούλιαν Φέλοους, ο οποίος είναι και παραγωγός μαζί με τους Γκάρεθ Νιμ, Λιζ Τράμπριτζ.

Πρωταγωνιστούν οι Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Κέβιν Ντόιλ, Τζόαν Φρόγκατ,  Χάρι Χάντεν-Πάτον, Ρόμπερτ Τζέιμς Κόλιερ, Άλεν Λιτς, Φίλις Λόγκαν, Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν (τη θυμόμαστε πιτσιρίκα στο Οσκαρικό κοινωνικό δράμα "Συνηθισμένοι Άνθρωποι" του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 1981), Σόφι ΜακΣέρα, Τάπενς Μίντλετον, Λέσλι Νίκολ, Μάγκι Σμιθ, Ιμέλντα Στάντον, Πενέλοπε Γουίλτον, Χιου Ντάνσι, Λόρα Χάντοκ, Ναταλί Μπάιγ, Ντομινίκ Γουέστ και Τζόναθαν Ζακάι.

Να θυμίσουμε πως η τηλεοπτική σειρά κατέχει και το ρεκόρ για τις περισσότερες υποψηφιότητες για βραβεία Emmy για μη αμερικανική σειρά στην ιστορία του θεσμού.

Σύμφωνα με το σενάριο της νέας ταινίας, βρισκόμαστε στο 1928 και η οικογένεια του Downton μαζί με τους οικιακούς υπηρέτες, είναι παρόντες στο γάμο του Τομ Μπράνσον με την Λούσι Σμίθ. Οι ανακατατάξεις είναι πολλές.

Απρόσμενα τηλεφωνήματα με ανέλπιστα μαντάτα και επισκέψεις που θα ταράξουν την ησυχία. Όμως η σημαντικότερη εξέλιξη αφορά την Κοντέσα του Γκράντθαμ, Βάιολετ Κρόουλι, η οποία έχει αποκτήσει μια βίλα στη Νότια Γαλλία που αλλάζει τα δεδομένα της διαθήκης της.

Το τεχνολογικό θαύμα του κινηματογράφου επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Downton και μια βωβή ταινία με τίτλο «Ο Τζογαδόρος» πρόκειται να γυριστεί στον πύργο της οικογένειας.

Τα μέλη του υπηρετικού προσωπικού έχουν δεχθεί με ενθουσιασμό την προοπτική να δουν τα είδωλά τους να γυρίζουν ταινία στους χώρους του μεγαλεπήβολου Downton.

Καθώς τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου προετοιμάζονται για το γύρισμα, η οικογένεια σχεδιάζει να ξεφύγει από το επικείμενο… χάος και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να επισκεφθεί τη βίλα στη Νότια Γαλλία.

Η Έντιθ από την άλλη, σχεδιάζει να επιστρέψει στη δουλειά μετά τη γέννηση του γιου της και η προοπτική να γράψει ένα άρθρο σχετικά με το πώς η Νότια Γαλλία έχει γίνει προορισμός πλουσίων και διάσημων, αποδεικνύεται πολύ δελεαστική για να την αρνηθεί.

Καθώς η οικογένεια ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Γαλλία, η όμορφη πρωταγωνίστρια της ταινίας καταφθάνει, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους υπηρέτες.

Τα υπόλοιπα επί της μεγάλης οθόνης.

Διανομή από την εταιρεία Tulip.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture