Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η Barbie! Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία

Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η Barbie! Στη δημο...

Στην ταινία της Warner Bros με ηρωίδα την εμβληματική κούκλα της mattel, τον ρόλο του Κεν θα έχει ο Ράιαν Γκόσλινγκ

Ναι είναι γεγονός. Η Μάργκοτ Ρόμπι μεταμορφώνεται σε «Barbie», στην επικείμενη ταινία της Warner Bros. Pictures, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023. Η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της 31χρονης στον ρόλο της εμβληματικής κούκλας της Mattel. 

Στη φωτογραφία, που έχει «αέρα» ‘60s, η Μάργκοτ Ρόμπι χαμογελά πλατιά, φορά γαλάζια πουά κορδέλα στα μαλλιά και μπλουζάκι στα ίδια χρώματα, ενώ ποζάρει μέσα σε μια ροζ κάμπριο Chevrolet Corvette. 

Η Γκρέτα Γκέργουικ σκηνοθετεί την ταινία, ενώ συνυπογράφει και το σενάριο. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον «Ken», ενώ μεταξύ άλλων στο φιλμ θα παίξουν οι Αμέρικα Φερέρα, Γουίλ Φέρελ, Κέιτ ΜακΚίνον, Σίμου Λιου και Μάικλ Σέρα. 

«Ο κόσμος σε γενικές γραμμές ακούει Barbie και σκέφτεται “Ξέρω τι θα αφορά αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουιγκ τη γράφει και τη σκηνοθετεί και λένε “Λοιπόν, μπορεί και να μην ξέρω”», δήλωσε πέρυσι στη βρετανική Vogue η Μάργκοτ Ρόμπι. 

Αρχικά η Έιμι Σούμερ αναμενόταν να υποδυθεί την Barbie στην ταινία, αλλά τον Μάρτιο του 2017 αποχώρησε από το πρότζεκτ. Τον προηγούμενο μήνα αποκάλυψε ότι ο λόγος ήταν πως υπήρχαν διαφορές. «Σίγουρα δεν ήθελαν να το κάνω με τον τρόπο που εγώ ήθελα, τον μόνο τρόπο που με ενδιέφερε να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων στο Hollywood Reporter.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View