Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Harris The Events: Οι εκδηλώσεις των ονείρων σας, με την προσωπική φροντίδα και το μεράκι του Χάρη Παναγόπουλου

Harris The Events: Οι εκδηλώσεις των ονε...

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο harristheevents.gr

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλώς επιλέγουν μια δουλειά. Kάποιοι άλλοι που έχουν γεννηθεί για τη δουλειά που θα κάνουν πριν ακόμα την επιλέξουν.

Δεν είναι τυχαίο, πως κάθε εκδήλωση φέρει την προσωπική φροντίδα του Χάρη Παναγόπουλου, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια της υψηλής αισθητικής, αλλά και την άνευ ορίων και όρων φαντασία του.

H HARRIS THE EVENTS θα αναλάβει την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης μετά από προσεκτική μελέτη, προσωπική επαφή και βαθιά αντίληψη των επιθυμιών του ζευγαριού και θα προτείνει τους κατάλληλους συνεργάτες μέσα από την ομάδα του, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που ονειρεύεται το κάθε ζευγάρι.

Η τοποθεσία που θα αποτελέσει το σκηνικό για την κάθε εκδήλωση είναι από μόνη της μια πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό του γάμου ή της βάπτισης.

Από τις πιο urban επιλογές μέχρι τα πιο εξωτικά μέρη κι από τις κοσμοπολίτικες παραλίες μέχρι τα πιο ερημικά εξωκλήσια, η HARRIS THE EVENTS θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ξεχωριστή σε απόλυτη αρμονία με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Coorporate becomes elegant!

Τα εταιρικά events έχουν προ πολλού αφήσει πίσω τις τυπικές μορφές εκδηλώσεων και έχουν περάσει σε ένα νέο επίπεδο επικοινωνίας.

Η HARRIS THE EVENTS πηγαίνει αυτό το επίπεδο ένα βήμα πιο πέρα, σχεδιάζοντας πρωτοποριακά concept που αναδεικνύουν το κάθε brand.

Η ολοκληρωμένη μελέτη της εταιρικής εικόνας ή η δημιουργία της καθώς και η έρευνα των σύγχρονων μορφών προβολής και ειδικά τα social media οδηγούν στη σύλληψη της ιδέας, αλλά και την οργάνωση της εταιρικής εκδήλωσης και του feedback από την αρχή μέχρι το τέλος.

Events και fashion editorials που κατακλύζουν τα social media, δημιουργώντας μοναδικό buzz και αποφέρουν στόχους είναι εκείνα που φέρουν την υπογραφή του Χάρη Παναγόπουλου και της εταιρίας του. Το marketing γίνεται εμπειρία και η εμπειρία που σχεδιάζει η ομάδα μας είναι μοναδική για όλους τους καλεσμένους.

Established Events!

Με έδρα την Πάτρα και τα μάτια ανοιχτά στις μητροπόλεις του κόσμου, η HARRIS THE EVENTS αναλαμβάνει συναυλίες και εκδηλώσεις των celebrities που επισκέπτονται την Πάτρα, όπως οι Melisses που επιλέγουν σταθερά τη Harris the events, η Τάμτα, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

H εταιρία ακούει προσεκτικά τις ανάγκες σας και προσθέτει τη χρυσόσκονη που απαιτείται για μια λαμπερή βραδιά!

Παράλληλα, η Harris The Events σχεδιάζει τα πιο ιδιαίτερα και διαχρονικά πάρτι, όπως τα «Skordalia», «Ταγιαντρεός», «Αυτοφωτιστείτε» στη διάρκεια του Πάτρινού Καρναβαλιού, «White Tales», «After Christmas»!

_

Let’s meet!

Harris the Events

Wedding Planning & Event Design

Φιλοποίμενος 36-40 & Μαιζώνος, Πάτρα, 261 302 6323

http://www.harristheevents.gr/

Fb: HarrisTheEvents

IG: harristheevents

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View