Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Sony Pictures ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τη συνέχεια του «Ghostbusters: Afterlife»

Η Sony Pictures ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει...

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του «CinemaCon» χωρίς να αποκαλυφθούν άλλες λεπτομέρειες

Η Sony Pictures δεν «φοβάται» τα φαντάσματα και μια καινούργια ταινία, συνέχεια της τελευταίας «Ghostbusters: Afterlife» που είδαμε και στην Πάτρα την φετινή χειμερινή περίοδο στα Odeon Veso Mare, ετοιμάζει για την μεγάλη οθόνη. Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο του «CinemaCon», χωρίς να αποκαλυφθούν άλλες λεπτομέρειες.

Η τελευταία ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ghostbusters: Afterlife», κυκλοφόρησε την ημέρα των Ευχαριστιών το 2021. Η πλοκή ήταν γύρω από μία ανύπαντρη μητέρα που την υποδύθηκε η Κάρι Κουν - Carrie Coon και τα δύο παιδιά της που μετακομίζουν στην Οκλαχόμα και εκεί ανακαλύπτουν την κληρονομιά του παππού τους. Στην ταινία μάλιστα εμφανίστηκαν και οι «παλιοί» πρωταγωνιστές των ορίτζιναλ Ghostbusters, Μπιλ Μάρει, Νταν Αικρόιντ, Ernie Hudson, ακόμη και η Σιγκούρνι Γουίβερ σε μία εξτρά σκηνή, σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους φαν.

Η ταινία είχε σκηνοθετηθεί από τον 44χρονο Τζέισον Ράιτμαν - Jason Reitman, γιο του εκλιπόντα Άιβαν Ράιτμαν - Ivan Reitman που ως γνωστόν, ήταν ο σκηνοθέτης της πρώτης θρυλικής ταινίας, με εισπράξεις μόνο στην Αμερική 129,3 εκατ. δολάρια και της δεύτερης που ακολούθησε το 1989. Ο Ivan Reitman έφυγε από κοντά μας στις 12 Φεβρουαρίου 2022 στα 75 του χρόνια και η είδηση του θανάτου του λύπησε το Χόλιγουντ και τους σινεφίλ.

Το "Ghostbusters: Afterlife" όπου πρωταγωνίστησε και ο Πολ Ραντ, έκανε εισπράξεις 205 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture