Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Emily in Paris επιστρέφει με ακόμη περισσότερη μόδα

H Emily in Paris επιστρέφει με ακόμη περ...

Τι θα δούμε στην επόμενη σεζόν και τι λένε οι πρωταγωνίστριες για την ενδυματολόγο θεσμό Patricia Field

Αν το «Emily in Paris» ταυτίστηκε με κάτι, αυτό είναι η μόδα και, σύμφωνα με τις πρωταγωνίστριες, τα fashion pieces θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Το Page Six Style μίλησε με τις τρεις πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς του Netflix, οι οποίες ξεχώρισαν τις αγαπημένες εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής και αποκάλυψαν τι περιμένουν από την τρίτη σεζόν.

«Τους εμπιστεύομαι, τυφλά!», λέει η Άσλεϊ Παρκ –η οποία υποδύεται την τραγουδίστρια Mindy Chen– σε ερώτηση για τα πλάνα των ενδυματολόγων, Patricia Field και Marylin Fitoussi στον τρίτο κύκλο. «Δεν θα φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου να φοράει μερικά από τα κομμάτια που έχω φορέσει», πρόσθεσε.

Η συμπρωταγωνίστρια της Παρκ, Καμίλ Ραζάτ - που υποδύεται την Γαλλίδα φίλη της Έμιλι, Καμίλ - επιβεβαίωσε ότι το καστ θα επιστρέψει στο Παρίσι τον Ιούνιο για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν.

Αν και δεν έχει δει ακόμη τα νέα ρούχα, λέει ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με την «πολύ δημιουργική» ομάδα ενδυματολόγων.

«Είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και με αφήσουν να προτείνω πράγματα», εξηγεί η 28χρονη ηθοποιός. «Ακόμα προσπαθώ να φέρω μικρούς σχεδιαστές στο προσκήνιο. Νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο για αυτούς αυτές τις μέρες, λόγω του COVID. Οπότε, θα συνεχίσω να το κάνω».

Και πρόσθεσε, «Υπάρχει ένας [οίκος μόδας] που αγαπώ, ο οποίος είναι γαλλικός- το Patou. Και επίσης το A.W.A.K.E. Mode, νέος σχεδιαστής, πολύ κουλ».

Όσο για τις πιο αγαπημένες εμφανίσεις τους μέχρι τώρα; Η Καμίλ Ραζάτ ξεχωρίζει το μαύρο φόρεμα Yves Saint Laurent, που φόρεσε στο drag show της Mindy. «Καθόλου άνετο», παραδέχτηκε, «αλλά καταπληκτικό».

Η Λίλι Κόλινς μοιράστηκε επίσης διάφορα μυστικά για την γκαρνταρόμπα της πρωταγωνίστριας Emily Cooper, λέγοντας: «Υπάρχει τόσο πολύ συναίσθημα σε κάθε σύνολο».

Η δεύτερη σεζόν του «Emily in Paris» τελείωσε με την Emily να προσπαθεί να μιλήσει για τα αληθινά της συναισθήματα στον Gabriel (Λούκας Μπράβο), αλλά ανακαλύπτει ότι εκείνος ζήτησε από την Camille να μετακομίσει μαζί του.

«Στην τελευταία σκηνή, όπου φοράω όλους αυτούς ιππόκαμπους ήταν τύπου, "ΟΚ, η Έμιλυ νιώθει να πνίγεται. Δεν μπορεί να βγάλει το κεφάλι της από το νερό», εξηγεί η 33χρονη ηθοποιός.

«Μετά, όμως, έχεις τους ιππόκαμπους που ζευγαρώνουν για μια ζωή. [Η Έμιλι] πιστεύει ότι βρήκε το παντοτινό ταίρι της και πηγαίνει να του το πει, αλλά μετά σκέφτεται ότι πρέπει να προστατευτεί. Θέλω να πω, δεν θα μπορέσεις ποτέ να το καταλάβεις αυτό για το ρούχο, αλλά το έμαθα!».

πηγη

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View